Transport Gratuit la comenzi de peste 500 Lei

 

Direct importator - Fara intermediari.

 

Depozit propriu - Produsele ajung mai repede la tine

 

Emag seller - Ne gasiti si pe Emag Marketplace


Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct puncte de loialitate.
Cartul tau va contine 1 punct care pot fi convertite intr-un voucher de 0,50 lei.


*Aceste puncte pot fi colectate si folosite doar daca aveti sau va creati un cont de client Despre punctele de loialitate

Solutie curatat geamuri GLASS CLEANER Helpix 500ml

CDS507

Solutia este folosita pentru curatarea sticlei si oglinzilor de praf, pete de grasime, amprente, reziduuri de banda adeziva. Sigur de utilizat pe plastic

15,00 lei
Livrare in 24 - 48 ore
Cantitate

In Stoc

Plati sigure cu cds solutions
Detalii ale produsului
Helpix
CDS507
Brand
Helpix
Tip produs
Detergent geamuri
Greutate
500ml

Descriere Solutie curatat geamuri GLASS CLEANER Helpix 500ml

Solutie curatat geamuri GLASS CLEANER Helpix 500ml

Solutia noastra de curatare a geamurilor este perfecta pentru indepartarea petelor de pe sticla si oglinzi. Aceasta este ideala pentru indepartarea prafului, a petelor de grasime, a amprentelor si a reziduurilor de banda adeziva. In plus, solutia noastra este sigura pentru utilizarea pe suprafete din plastic..

Mod de utilizare:

Pulverizati solutia pe suprafata murdara si stergeti cu o laveta curata si uscata pentru a obtine o suprafata curata si lucioasa.

Compozitie: apa demineralizata, substante organice care contin alcool, surfactant anionic mai putin de 5%, aditiv sanitizant, colorant si parfum.

Atentie:
produsul nu trebuie utilizat in lumina directa a soarelui sau pe suprafata calda. Acesta trebuie depozitat intr-un loc inaccesibil copiilor si nu trebuie consumat. In caz de contact cu ochii, se recomanda clatirea abundenta cu apa si consultarea unui medic. De asemenea, nu trebuie folosit pe volan sau nuca de la cutia de viteze manuala pentru a preveni alunecarea mainilor.

Conditii de pastrare: produsul trebuie depozitat intr-un loc racoros si uscat, departe de sursele de caldura si de produse alimentare.

Valabilitate: 36 de luni de la data fabricarii.

In aceeasi categorie