Transport Gratuit la comenzi de peste 500 Lei

 

Direct importator - Fara intermediari.

 

Depozit propriu - Produsele ajung mai repede la tine

 

Emag seller - Ne gasiti si pe Emag Marketplace


Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 12 punct puncte de loialitate.
Cartul tau va contine 12 puncte de loialitate care pot fi convertite intr-un voucher de 6,00 lei.


*Aceste puncte pot fi colectate si folosite doar daca aveti sau va creati un cont de client Despre punctele de loialitate

Solutie concentrata geamuri MIRROR CDS 5L

CDS413

Solutie concentrata pentru spalarea sticlei, oglinzilor si altor elemente din sticla, nu lasa urme, confera stralucire, indeparteaza eficient murdaria, praful si lasa un miros placut si proaspat.

126,00 lei
Livrare in 24 - 48 ore
Cantitate

In Stoc

Plati sigure cu cds solutions
Detalii ale produsului
CDS
CDS413
Brand
CDS
Tip produs
Detergent geamuri
Greutate
5L

Descriere Solutie concentrata geamuri MIRROR CDS 5L

Solutia concentrata de geamuri MIRROR CDS 5L este un produs eficient si economic pentru curatarea sticlei, oglinzilor si altor elemente din sticla. Datorita formulei sale concentrate, acest agent de curatare ofera o putere de curatare sporita si economiseste timp si bani, fiind necesara o cantitate mica pentru a curata o suprafata mare.

 

Produsul este usor de folosit si nu necesita abilitati speciale. Diluati concentratul cu apa in raport de 1:100 si aplicati pe suprafata cu ajutorul unui pulverizator de la o distanta de 15-20 cm. Lasati produsul sa actioneze cateva secunde si apoi stergeti cu un servetel. In cazul in care este necesar, procedeul poate fi repetat.

 

Solutia MIRROR CDS 5L ofera o curatare eficienta si lasa suprafata curata fara urme sau reziduuri. Acesta este un produs de curatare sigur, care nu contine substante periculoase si nu va dauna mediului inconjurator. In plus, MIRROR CDS 5L ofera un parfum proaspat si placut dupa curatarea sticlei, lasand o senzatie de prospetime si curatenie in camera. 

Acest produs este perfect pentru utilizarea in case, birouri, institutii publice sau alte spatii unde este necesara o curatare eficienta si fara probleme a suprafetelor din sticla. Este un produs ideal pentru persoanele care apreciaza calitatea si eficienta. 

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui agent de curatare eficient pentru sticla, oglinzi si alte suprafete din sticla, MIRROR CDS 5L este alegerea perfecta. Acest produs va ofera o curatare eficienta, economica si sigura, lasand suprafetele curate, stralucitoare si fara urme.

 

Compozitie: apa preparata, substante organice care contin alcool, surfactanti anionici 5-15%, arome

Atenție: Depozitați numai în recipientul producătorului departe de alimente, în locuri inaccesibile copiilor. Folosiți mănuși de cauciuc și protecție pentru ochi. In caz de contact cu pielea sau ochii, clătiți bine cu apă din abundență. În caz de iritare, consultați un medic. 

Condiții de păstrare: depozitați produsul la o temperatură de la 5°C până la 40°C departe de surse de căldură sau produse alimentare. 

In aceeasi categorie