Filtreaza dupa

Categorii
mai mult... mai putin
Pret
5 lei 378 lei
Producatori
mai mult... mai putin

Oferte speciale

Urmăriţi-ne pe Facebook

Intretinere autoConține 100 produse.

Subcategorii

 • Adeziv/Chit

  intretinere auto, adeziv, chit

  O gama completa de adeziv cu utilizare larga, pentru intretinere auto si nu numai - adeziv universal waterproof, solutie etansare radiator, super glue universal, solutie pentru securizat suruburi, solutie fixare stifturi, chit metalic. Sunt produse profesionale cu utilizare rapida si sigura, pentru cele mai bune rezultate.

 • Silicon

  cosmetica auto, intretinere auto, silicon

  Silicon profesional pentru intretinere auto - silicon rosu sau negru pentru garnituri, rezistent la temperaturi inalte, silicon spray pentru conservarea elementelor din cauciuc sau plastic, silicon fluid pentru etansare.

 • Lubrifiant

  intretinere auto, lubrifiant

  Solutii auto pentru lubrifiere ansambluri - vaselina cu cupru, vaselina sintetica, spray vaselina si vaselina ceramica, vaselina grafitata, ulei spray pentru mecanisme fine, lubrifiant spray pentru curele de transmisie, spray lubrifiant si degripant, lubrifiant sintetic pentru lanturi, spray degripant pentru desfacerea suruburilor si piulitelor intepenite, lubrifiant sintetic pentru toate tipurile de lanturi.

 • Aditiv

  intretinere auto, aditiv

  Va prezentam o gama diversa de aditivi pentru intretinere auto, tratamente anticongelante diesel, aditiv pentru ulei de motor, tratament anti-inghet pentru motorina si benzina, solutii de curatare injectoare, aditiv pentru stoparea scurgerilor de ulei sau pentru reducerea arderii excesive a uleiului. Va oferim produse profesionale de intretinere auto, la preturi competitive.

 • Banda adeziva

  intretinere_auto_banda_adeziva

  Banda adeziva pentru reparatii auto diverse, intr-o gama variata - banda izolatoare flexibila, rezistenta la apa si foarte usor de utilizat, folie elastica pentru toate tipurile de suprafete pentru detailing auto si cosmetica auto, banda autoadeziva pentru esapament, banda pentru reparatii furtune, conducte si tevi.

pe pagină
Showing 1 - 24 of 100 items
Showing 1 - 24 of 100 items
Intretinere auto

Intretinere auto

Propunem o gama diversificata de solutii intretinere auto si moto, menite sa va ajute sa va intretineti masina in cele mai bune conditii, atat in privinta aspectului, cat si a functionarii impecabile.

In aceasta categorie veti gasi produse pentru reparatii auto minore, adezivi, silicon, lubrifianti, solutii intretinere ansambluri, aditivi ule...

Intretinere auto

Propunem o gama diversificata de solutii intretinere auto si moto, menite sa va ajute sa va intretineti masina in cele mai bune conditii, atat in privinta aspectului, cat si a functionarii impecabile.

In aceasta categorie veti gasi produse pentru reparatii auto minore, adezivi, silicon, lubrifianti, solutii intretinere ansambluri, aditivi ulei si combustibili.

Mai multe