Termeni si conditii, Conditii, Termeni, Politici, Securitate, Date

Acceptarea termenilor si conditiilor

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.cds-solutions.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate mai jos. Prin accesarea site-ului www.cds-solutions.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de orice fel de la SC CDS Tranzact SRL.

Copyright

cds-solutions.ro este proprietatea SC CDS Tranzact SRL, care il administreaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei. Intregul continut al site-ului www.cds-solutions.ro, inclusiv fotografiile, elementele de design si grafica web, este proprietatea SC CDS Tranzact SRL si a furnizorilor sai si este protejat conform Legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industrial. Folosirea, fara acordul scris al proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul cds-solutions.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor CDS Tranzact SRL, fara acordul scris al acesteia.

Continut site si drepturi autor

cds-solutions.ro doreste transmiterea de informatii pertinente prin acest site. Pot aparea insa erori punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz, sau pot contine erori de operare.

Intregul continut al site-ului www.cds-solutions.ro este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.cds-solutions.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului cds-solutions.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul cds-solutions.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor cds-solutions.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Reclamatii si retururi

Conform O.G. 130/2000, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral comanda, notificand in scris, pe e-mail, ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 2 lit. b).

Legea mai prevede si faptul ca nu pot fi denuntate unilateral contractele de furnizare a unor produse care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (art. 10 lit. c). Astfel, produsele cosmetice si de igiena personala returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original (inclusiv folia protectoare daca aceasta exista), cu toate accesoriile aferente, fara a reprezenta urme de uzura, modificare sau consum, atat in cazul produselor cat si al accesoriilor ce le insotesc, cu etichetele de garantie intacte si toate documentele originale care le-au insotit (factura fiscala, instructiunile de utilizare, etc).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului in maxim 10 zile de la data denuntarii.

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, cele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil, precum si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

Conform legii, SC CDS Tranzact SRL va inapoia valoarea produselor returnate (exclusiv taxele de transport) in cel mult 15 zile de la data denuntarii, prin transfer bancar in contul specificat de client. In cazul unor probleme de calitate a produselor sau a unor erori de coletare, rambursul produselor este organizat fizic si financiar de cds-solutions.ro.

Preturi si taxe de transport

Preturile afisate in masura posibilitatilor sunt mentinute la aceeasi valoare timp indelungat. Toate preturile produselor în acest site sunt exprimate in RON, si includ TVA. Preturile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistem si vor fi afisate la finalizarea comenzii sau comunicate de un agent din cadrul societatii CDS Tranzact SRL dupa primirea comenzii.

Promotii, oferte, reduceri

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil sau in intervale de timp precizate ca si data exacta pe site sau in cadrul notificarilor.

Modalitati de a realiza o comanda

Comenzile catre noi pot fi trimise telefonic, pe email sau online pe siteul www.cds-solutions.ro. La comanda sau înregistrarea pe site, va rugam sa ne furnizati corect si complet datele Dvs. sau ale firmei Dvs.

Nici o comanda nu este valida daca nu este confirmata telefonic sau prin email de catre un agent cds-solutions.ro.

Ne rezervam dreptul sa nu onoram comenzi catre clientii care afiseaza un comportament abuziv si un limbaj inadecvat, obscen. Clinetii abuzivi sunt cei care nu respecta procedurile de lucru ale magazinului, personalul angajat, cei care prin actiunile si limbajul lor perturba activitatea, care afiseaza un comportament abuziv si un limbaj licentios.

SC CDS Tranzact SRL isi rezerva dreptul de a refuza livrarea unei comenzi, in urmatoarele situatii:

- produsul comandat nu este pe stoc;

- datele clientului sunt incomplete (nume/adresa/numar de telefon)

- plata cu cardul nu s-a realizat pe site-ul securizat euplatesc.ro sau a fost refuzata de catre banca;

- imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata;

- identificarea unei erori in informatiile pentru produs, inclusiv pretul sau oferta promotionala;

- clientul manifesta un comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.)

- clientul are in istoricul comenzilor livrari refuzate sau nepreluate.

Comentarii produse

Se pot incrie comentarii la fiecare produs comandat si folosit intr-un camp special existent la fiecare produs pe siteul www.cds-solutions.ro.

Comentariile vor fi verificate de un administrator al site-ului inainte de publicare. Nu vor fi publicate comentariile plasate de useri care nu au comandat produsele de pe site-ul cds-solutions.ro, cele care contin un limbaj necorespunzator, sau care nu fac referire la produsul in cauza, fiind lipsite de relevanta.

Dezabonare newsletter

Dezabonarea de la comunicarile comerciale se poate face direct din newsletter, facand click pe optiunea “Dezabonare” sau prin exprimarea clara a cerintei intr-un email la adresa info@cds-solutions.ro

Declinarea responsabilitatii

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost introduse gresit in bazele noastre de date sau afisate gresit iar livrarea nu a fost efectuata inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Nici o comanda nu este valida daca nu este confirmata telefonic sau prin email de catre un agent cds-solutions.ro.

Deteriorarea coletelor in timpul transportului

Limitarea raspunderii in cazul deteriorarii produselor in timpul transportului, atunci cand ambalajul a fost de natura a preveni astfel de incidente. In cazul in care primiti coletul prin curierat rapid si observati o deteriorare a ambalajului, va rugam solicitati agentului sa intocmeasca un proces verbal, inainte de a accepta primirea coletului. Reclamatiile ulterioare nu sunt acceptate de firmele de curierat!

Descrierea si proprietatile produselor

Informatiile cuprinse in descrierile produselor provin direct de la producatori sau reprezentantii lor in Romania.

Pozele produselor

Imaginile sunt oferite pe site cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot sa difere de imaginile prezentate pe site datorita modificarii design-ului, ambalajelor, schimbarii imaginii de brand, fara sa primim o notificare prealabila de la producatori/distribuitori. Va rugam sa tineti cont ca nuantele si caracteristicile pot fi diferite in realitate, depinzand si de setarile de culoare ale monitorului dumneavoastra. Un reprezentat al cds-solutions.ro va raspunde la orice intrebare legata de descrierea produselor adresata pe email sau telefonic.

Siguranta Datelor Personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC CDS Tranzact SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: reclama, marketing, publicitate, servicii comunicare electronicA, se transmit catre curier pentru livrare produse.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare efectuarii facturilor care contin aceste date. Refuzul dvs. determină anularea comenzilor.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari ( firme curierat)

: Urgent Cargus.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC CDS Tranzact SRL , Codrut Litcanu administrator societate.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar din conducerea unitatii(administrator, director general, director economic), fiecare dintre acestia acceaza baza de date cu propriul nume de cont si parola (dupa 3 introduceri gresite a parolei contul se blocheaza). Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea . In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.

Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu;

Orice operatiune de colectare si/sau modificare a datelor cu caracter personal de catre utilizatori sunt inregistrate permanent (se inregistreaza utilizatorul, data, ora si tipul modificarii); de asemenea sunt inregistrate si toate logarile si delogarile tuturor utilizatorilor la baza de date;

La intervale de timp (3 luni) se efectueaza o copie de siguranta a bazei de date;

Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt in incaperi la care accesul este restrictionat; unitatile de calcul au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.

Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pt aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare (facturi, avize de insotire a marfii, contracte comerciale).

Pentru mai multe detalii şi informaţii vă puteţi adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal:

Str. Olari, nr. 32, sector 2 Bucureşti

Telefon: (021).252.58.88

Fax: (021).252.57.57

Web: www.dataprotection.ro

Forta majora

Forta majora scuteste de raspundere partea care o invoca în conditiile prevazute de legislatia româna în vigoare.

Dispozitii finale

cds-solutions.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.cds-solutions.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Brasov, Romania.