Filtreaza dupa

Categorii
mai mult... mai putin
Tip laveta
mai mult... mai putin
Pret
2 lei 242 lei
Producatori
mai mult... mai putin

Oferte speciale

Urmăriţi-ne pe Facebook

Consumabile autoConține 125 produse.

Subcategorii

 • Lavete

  Accesorii auto, lavete

  Lavete pentru cosmetica auto - laveta piele sintetica chamois, lavete microfibra pentru geamuri, pentru praf, pentru siliconare elemente din plastic, laveta microfibra pentru lustruit, pentru uscare sau indepartare exces de ceara. Lavete profesionale pentru cosmetica auto atat pentru interior cat si pentru exterior, realizate din microfibra de o calitate superioara, foarte rezistente si cu o durata indelungare de folosire, ele putand fi folosite cu succes si in spalatorie auto, service auto sau horeca.

 • Recipiente

  Accesorii si consumabile auto, recipiente

  Recipiente pentru spalarea manuala a masinii - pulverizator complet si elemente de schimb pentru pulverizator auto, atomizor pentru aplicare lichide de spalare auto, pulverizator industrial special conceput pentru a fi folosit cu solutii grele. Toate produsele si accesoriile sunt de o calitate superioara, special concepute pentru cosmetica auto atat acasa, cat si in spalatorie auto.

 • Role hartie

  Accesorii si consumabile auto, role de hartie

  Role de hartie industriala, din 2 sau 3 straturi, cu proprietati excelente de absorbtie, ideale pentru utilizare in cosmetica auto si detailing auto, industrie si spalatorie auto.

 • Perii si bureti de...

  Accesorii si consumabile auto, perii si bureti de curatare

  Cosmetizare auto profesionala cu produse de top - perii de curatare de diferite dimensiuni, bureti pentru spalare caroserie, ideale pentru folosire acasa sau in spalatorie auto.

 • Pasta spalare maini

  Accesorii si consumabile auto, pasta spalare pe maini

  Pentru indepartarea murdariei persistente de pe maini, pentru service auto, spalatorie auto si horeca, va oferim o gama diversa de pasta de spalare maini, gel de curatare si sapun lichid pentru maini, la diferite cantitati si preturi accesibile.

 • Coliere

  Accesorii si consumabile auto, coliere

  O gama diversificata de coliere auto profesionale, din inox, otel sau plastic (panduiti) cu prindere tip cremaliera care sa asigure o forta uniform distribuita, diferite dimensiuni.

pe pagină
Showing 1 - 24 of 125 items
Showing 1 - 24 of 125 items
Consumabile auto

Accesorii si consumabile auto

Aceasta gama cuprinde diverse accesorii cosmetica auto, accesorii pentru polish auto si intretinere auto atat pentru interior cat si pentru exterior.
Accesoriile si consumabilele sunt de calitate superioara, usor de utilizat, perfect adaptate pentru diverse produse de cosmetica auto si detailing auto, astfel incat dumneavostra sa va puteti bucu...

Accesorii si consumabile auto

Aceasta gama cuprinde diverse accesorii cosmetica auto, accesorii pentru polish auto si intretinere auto atat pentru interior cat si pentru exterior.
Accesoriile si consumabilele sunt de calitate superioara, usor de utilizat, perfect adaptate pentru diverse produse de cosmetica auto si detailing auto, astfel incat dumneavostra sa va puteti bucura mereu de o cosmetizare auto completa, rapida si usoara.

Mai multe