Polish auto si accesorii

Eliminare zgarieturi si polish auto. Bureti pentru polish auto.

Filtre active

Burete polish orange DURAFLEX FOAM ORANGE K2

Pret 89,39 lei
KL642

Burete pentru polisat cu filet, Duraflex de la K2 este conceput pentru al doilea ciclu de polisare, respectiv polisarea medie. Se foloseste cu pasta mediu abraziva . Poate fi folosit la viteze de lustruire mecanica de pana la 2500 rot/min.

Burete finisare negru DURAFLEX FOAM BLACK K2

Pret 77,11 lei
KL644

Burete pentru polisat cu filet, Duraflex de la K2 este conceput pentru ultimul ciclu de polisare, respectiv polisarea usoara. Se foloseste cu pasta usor abraziva . Poate fi folosit la viteze de lustruire mecanica de pana la 2500 rot/min.

Burete aplicare si lustruire ceara K2

Pret 7,04 lei
KL710

Burete polish, aplicator ceara auto foarte usor de utilizat. Realizat dintr-o spuma cu structura celulara uniform inchisa, moale, ideal pentru aplicarea de ceara auto. Este perfect pentru suprafete lacuite, cauciuc, plastic, vinil sau piele.

Burete polish albastru DURAFLEX FOAM BLUE K2

Pret 88,23 lei
KL641

Burete pentru polisat cu filet, Duraflex de la K2 este conceput pentru primul ciclu de polisare, respectiv polisarea extrema. Se foloseste cu pasta extrem de abraziva . Poate fi folosit la viteze de lustruire mecanica de pana la 2500 rot/min.

Polish auto

Nou-venitii in lumea detailingului sunt adesea sub intelegerea gresita ca acoperirea cu ceara a masinii este ceea ce o face sa straluceasca, dar nu este chiar asa.

Polisharea masinii dvs. rezolva problemele din vopsea, indeparteaza zgarieturile, lumineaza vopseaua matuita sau decolorata, scapa de panza de paianjen, oxidarea si alti contaminanti si lasa vopseaua neteda, curata si stralucitoare.

Da, ceara ajuta vopseaua sa straluceasca, dar are si functia de a proteja vopseaua care a fost lustruita. 

Polisare faruri

Farurile sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le pastrati curate pe masina dvs. Nu numai ca aceste fascicule puternice va lasa sa vedeti drumul, ci ajuta si alti soferi sa va vada.

Majoritatea lentilelor farurilor sunt fabricate din plastic policarbonat. Acest plastic puternic este perfect pentru a face fata conditiilor dure de drum fara a se rupe, ceea ce iti doresti cu siguranta, dar nu se intelege bine cu soarele. Pentru a-l proteja initial, producatorii acopera lentilele cu o pelicula de protectie UV. Dar, in timp, aceasta pelicula este distrusa de razele UV, permitand plasticului sa se oxideze.

Argila decontaminare auto

Argila auto este folosita pentru a indeparta praful, murdaria, caderile industriale, ploile acide si alti contaminanti de pe suprafetele exterioare ale masinii tale. Procesul indeparteaza particulele care se lipesc de lut atunci cand este frecat de-a lungul suprafetei masinii.

O operatiune cu clay bar este cel mai frecvent utilizata pe vopsea, dar functioneaza si pe sticla, fibra de sticla si metal. Cand este facuta corect, utilizarea argilei ca produs de detailing nu este abraziva si nu ar trebui sa va deterioreze masina.

Pasta abraziva polish

Pasta pentru polish este un compus abraziv care este folosit pentru a curata si a straluci, precum si pentru a indeparta micile imperfectiuni de pe lacul  vehiculului. Poate fi folosit pentru a indeparta zgarieturile usoare, panza de paianjen de pe vopsea sau cea de finisare, pentru a oferi luciu masinii.

Zgarieturi auto adanci

Stim cu totii cat de usor se zgarie vopseaua masinii noastre. Chiar si cele mai noi sunt zgariate de nicaieri. In unele cazuri puteti repara zgarieturile minore de pe vehicul fara ajutorul unui profesionist.

Inainte de asta totusi trebuie sa faceti o mica verificare: treceti unghia peste zgarietura. In cazul in care unghia aluneca peste zgarietura fara a intra in ea, este detectata ca o zgarietura minora si poate fi slefuita cu usurinta. Cu toate acestea, daca zgarietura iti prinde unghia, va trebui sa vezi profesionisti sa o repare.

Pret polish auto zgarieturi ?

Raspunsul la aceasta intrebare depinde de o serie de factori. Pretul pentru polisharea masinii va fi determinat de starea si dimensiunea vehiculului dvs. si de orasul in care locuiti.

De obicei majoritatea detailerilor auto vor stabili pretul dupa o inspectie a masinii, si este posibil sa doriti sa includeti si servicii suplimentare care vor creste pretul. 

Deci nu putem avea un pret exact dar va putem spune ca puteti plati de la 2-300lei in sus.