Transport Gratuit la comenzi de peste 500 Lei

 

Direct importator - Fara intermediari.

 

Depozit propriu - Produsele ajung mai repede la tine

 

Emag seller - Ne gasiti si pe Emag Marketplace


Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 punct puncte de loialitate.
Cartul tau va contine 2 puncte de loialitate care pot fi convertite intr-un voucher de 1,00 lei.


*Aceste puncte pot fi colectate si folosite doar daca aveti sau va creati un cont de client Despre punctele de loialitate

  • Nou

Odorizant auto Ceai Verde cu lapte 100ml CDS

CDS558
Odorizantul Green Tea with Milk aduce în mașina ta o atmosferă de liniște și rafinament, cu aroma sa reconfortantă de ceai verde și lapte.
20,00 lei
Livrare in 24 - 48 ore
Cantitate

In Stoc

Plati sigure cu cds solutions
Detalii ale produsului
CDS
CDS558

Descriere Odorizant auto Ceai Verde cu lapte 100ml CDS

Odorizantul auto Green Tea with Milk este mai mult decât un simplu accesoriu pentru mașină; este o experiență sensorială unică care te transportă într-o lume a rafinamentului și confortului, îmbinând subtil notele de ceai verde și lapte pentru a crea o atmosferă de calm și relaxare.

  • Atmosferă reconfortantă: Aroma delicată de ceai verde cu lapte te învăluie într-o senzație de confort și rafinament, transformând fiecare călătorie într-o experiență plăcută și relaxantă.

  • Efect de relaxare: Notele reconfortante ale ceaiului verde și lapte te ajută să te eliberezi de stres și să te relaxezi, oferindu-ți un moment de răsfăț și liniște în mijlocul agitației zilnice.

  • Persistență îndelungată: Formula specială a odorizantului eliberează treptat aroma sa subtilă, menținând prospețimea și confortul în interiorul mașinii timp îndelungat.

Instrucțiuni de utilizare:

  1. Agitați sticla: Înainte de utilizare, agitați bine sticla pentru a omogeniza conținutul și a asigura o distribuție uniformă a aromei.

  2. Aplicați uniform: Pulverizați conținutul sticlei în interiorul mașinii, ținând sticla în pozițție verticală și evitând contactul direct cu suprafețele interioare.

  3. Stocați în condiții optime: După utilizare, depozitați sticla într-un loc răcoros și întunecat, pentru a menține calitatea aromei și pentru a prelungi durata de viață a produsului.

Ingrediente și precauții:

Ingrediente: Apă, 3-Metoxi-3-Metil-1-Butanol, Ulei de Ricin Hidrogenat PEG-40, Parfum, Benzoat de Sodiu, Alcool Benzilic, Linalool. Aceste ingrediente au fost selectate cu grijă pentru a oferi o aromă plăcută și de înaltă calitate.

Atenție! În caz de contact cu pielea, poate provoca iritații și leziuni grave ale ochilor. În caz de contact cu pielea și ochii, clătiți imediat zonele afectate cu apă. Consultați un medic dacă este necesar. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Rezumat:

Odorizantul auto Green Tea with Milk aduce o experiență unică de rafinament și confort în interiorul mașinii tale, combinând armonios notele subtile de ceai verde și lapte pentru a crea o atmosferă de relaxare și binecuvântare. Cu o persistență îndelungată a aromei și o formulă de înaltă calitate, acest odorizant este alegerea perfectă pentru cei care caută să transforme fiecare călătorie într-un moment de răsfăț și liniște. Utilizarea sa simplă și precauțiile luate pentru siguranța utilizatorului fac din Green Tea with Milk un companion de încredere pentru fiecare drum parcurs.

 

In aceeasi categorie