Transport Gratuit la comenzi de peste 500 Lei

 

Direct importator - Fara intermediari.

 

Depozit propriu - Produsele ajung mai repede la tine

 

Emag seller - Ne gasiti si pe Emag Marketplace


Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 4 punct puncte de loialitate.
Cartul tau va contine 4 puncte de loialitate care pot fi convertite intr-un voucher de 2,00 lei.


*Aceste puncte pot fi colectate si folosite doar daca aveti sau va creati un cont de client Despre punctele de loialitate

  • Nou

Odorizant auto Ceai Verde cu lapte 500ml CDS

CDS581
Explorează armonia și confortul cu odorizantul auto Green Tea with Milk, combinând notele delicate de ceai verde și lapte.
42,00 lei
Livrare in 24 - 48 ore
Cantitate

In Stoc

Plati sigure cu cds solutions
Detalii ale produsului
CDS
CDS581

Descriere Odorizant auto Ceai Verde cu lapte 500ml CDS

Rafinament și confort absolut cu odorizantul auto Green Tea with Milk, un adevărat deliciu pentru simțuri, care îți îmbrățișează fiecare călătorie cu o atmosferă de relaxare și liniște.

  • Armonie și confort: Notele subtile de ceai verde se contopesc armonios cu dulceața cremoasă a laptelui, creând o atmosferă de confort și rafinament în interiorul mașinii tale, care te învăluie într-o senzație de relaxare și binecuvântare.

  • Persistență îndelungată: Formula specială a odorizantului Green Tea with Milk eliberează treptat aroma sa delicată în interiorul mașinii, oferindu-ți o prospețime continuă și un confort olfactiv de lungă durată.

  • Efect reconfortant: Aroma reconfortantă de ceai verde cu lapte te ajută să te eliberezi de stres și să te relaxezi, transformând fiecare călătorie într-o experiență plăcută și liniștitoare.

Instrucțiuni de utilizare:

  1. Agitați sticla: Înainte de utilizare, asigurați-vă că agitați bine sticla pentru a omogeniza conținutul și a obține cele mai bune rezultate.

  2. Aplicați uniform: Țineți sticla în poziție verticală și apăsați supapa pentru a pulveriza conținutul. Asigurați-vă că evitați contactul direct cu suprafețele interioare ale mașinii.

  3. Stocați în condiții optime: După utilizare, depozitați sticla într-un loc răcoros și întunecat, pentru a menține calitatea aromei și a prelungi durata de viață a produsului.

Ingrediente și precauții:

  • Ingrediente: Apă, 3-Metoxi-3-Metil-1-Butanol, Ulei de Ricin Hidrogenat PEG-40, Parfum, Benzoat de Sodiu, Alcool Benzilic, Linalool. Aceste ingrediente sunt atent selecționate pentru a oferi o aromă plăcută și de înaltă calitate.

  • Atentie!: În caz de contact cu pielea, poate provoca iritații și leziuni grave ale ochilor. În caz de contact cu pielea și ochii, clătiți imediat zonele afectate cu apă. Consultați un medic dacă este necesar. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

In aceeasi categorie