Transport Gratuit la comenzi de peste 500 Lei

 

Direct importator - Fara intermediari.

 

Depozit propriu - Produsele ajung mai repede la tine

 

Emag seller - Ne gasiti si pe Emag Marketplace


Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 4 punct puncte de loialitate.
Cartul tau va contine 4 puncte de loialitate care pot fi convertite intr-un voucher de 2,00 lei.


*Aceste puncte pot fi colectate si folosite doar daca aveti sau va creati un cont de client Despre punctele de loialitate

Solutie curatare injectoare Diesel Dictum K2 500ml

KW325

Diesel Dictum K2 este o solutie pentru curatarea injectoarelor care elimina cu succes murdaria si depunerile de combustibil ale motoarelor diesel. Dizolva murdaria formata in pompele de inalta presiune, matrite pentru turnare prin injectie, injectoare si pompe cu injectoare. Reduce fumul si functionarea neregulata a motoarelor diesel.

40,06 lei
Cantitate

Stoc epuizat

Plati sigure cu cds solutions
Detalii ale produsului
K2
KW325
Brand
K2
Caracteristica principala
Curatare injectoare diesel
Tip produs
Aditiv
Greutate
500ml

Descriere Solutie curatare injectoare Diesel Dictum K2 500ml

Diesel Dictum K2 este o solutie pentru curatarea injectoarelor care elimina cu succes murdaria si depunerile de combustibil ale motoarelor diesel. Dizolva murdaria formata in pompele de inalta presiune, matrite pentru turnare prin injectie, injectoare si pompe cu injectoare.

Reduce fumul si functionarea neregulata a motoarelor diesel.

Reduce combustia, protejeaza impotriva coroziunii si creste cifra cetanica a combustibilului, prelungeste durata de viata a sistemului de alimentare cu combustibil.

Solutia de curatare a injectoarelor Diesel Dictum este sigura pentru toate componentele, cum ar fi: pompa de combustibil, turbocompresor, supapa EGR, DPF, convertor catalitic si conducte de combustibil.

In imaginile de ma jos se poate vedea cum functioneaza K2 Diesel Dictum:

In stanga, se poate vedea ca, aparent, filtrul de combustibil este curat (nu exista murdarie in sistem), dar, dupa utilizare solutiei de curatare Diesel Dictum, in dreapta, filtrul a captat toate impuritatile dizolvate de acest produs.

Solutie curatare injectoare Diesel Dictum

Utilizare:

1. Se toarna aditivul in rezervorul de combustibil si apoi se alimenteaza complet. Continutul recipientului este suficient pentru 60-80 L de motorina. Chiar si o cantitate dubla de solutie nu este daunatoare pentru motor.

2. Deconectati conductele de combustibil de la filtrul de combustibil.

3. Introduceti ambele conducte de combustie in carcasa K2 Dictum (in acest fel, in locul combustibilului din rezervorul principal, pompa de inalta presiune va aspira direct K@ Diesel Dictum).

4. Porniti motorul, lasati-l sa functioneze la viteza redusa prin arderea agentului de curatare. Asteptati pana cand recipientul este aproape gol.

Opriti motorul inainte de a utiliza toata solutia pentru a preveni aerisirea sistemului de alimentare cu combustibil.

5. Reconectati conductele de combustibil.

6. Adaugati restul de solutie in rezervorul pentru combustibil.

Atentie!

Daca produsul nu poate fi folosit in maniera descrisa mai sus, puteti turna intreg continutul recipientului in rezervorul de motorina. (faceti plinul rezervorului, solutia este suficienta pentru 60-80 l de motorina).

In aceeasi categorie