Transport Gratuit la comenzi de peste 500 Lei

 

Direct importator - Fara intermediari.

 

Depozit propriu - Produsele ajung mai repede la tine

 

Emag seller - Ne gasiti si pe Emag Marketplace


Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 41 punct puncte de loialitate.
Cartul tau va contine 41 puncte de loialitate care pot fi convertite intr-un voucher de 20,50 lei.


*Aceste puncte pot fi colectate si folosite doar daca aveti sau va creati un cont de client Despre punctele de loialitate

Spuma activa concentrata LITE LEMON CDS 22Kg

CDS470

Spuma activa colorata Lite Lemon CDS este destinata spalarii fara contact a masinilor si camioanelor. Indeparteaza rapid si eficient poluarea de diferite naturi (murdarie de drum, nisip, cernoziom, excremente de pasari, urme de origine animala si vegetala).

416,50 lei
Livrare in 24 - 48 ore
Cantitate

In Stoc

Plati sigure cu cds solutions
Detalii ale produsului
CDS
CDS470
Brand
CDS
Tip produs
Spuma activa
Greutate
22Kg

Descriere Spuma activa concentrata LITE LEMON CDS 22Kg

Spuma activa colorata Lite Lemon CDS este destinata spalarii fara contact a masinilor si camioanelor. Indeparteaza rapid si eficient poluarea de diferite naturi (murdarie de drum, nisip, cernoziom, excremente de pasari, urme de origine animala si vegetala).

Actioneaza eficient asupra tuturor tipurilor de apa (dura, cu continut ridicat de fier, acizi). Ideal pentru spalarea camioanelor. Arata un rezultat bun la temperaturi scazute atat ale apei, cat si ale aerului.

Atunci cand utilizati un kit de spuma, produsul are o spuma groasa, stabila, datorita careia ramane mai mult timp la suprafata si milioane de bule patrund usor in structura impuritatilor, eliminandu-le eficient.

Spuma activa CDS LITE LEMON este o spuma auto profesionala .

Utilizare:

Poate fi folosit cu orice tip de echipament:  kit de spuma, dosatron, generator de spuma si pulverizator obisnuit de gradina. Datorita compozitiei sale unice, produsul asigura indepartarea rapida si eficienta a murdariei vechi. Se spala complet cu apa obisnuita, nu lasa dungi, turbiditate, reflexii, lasa o suprafata transparenta, curata. Cand este utilizat corect, este sigur pentru vopsea, crom, plastic si cauciuc.

Produsul este fabricat din materii prime europene aprobate prin certificate internationale de calitate.

Calitatea produsului este confirmata de Certificatul ISO 9001:2015.

Mod de aplicare:  

Se dilueaza produsul intr-un raport in functie de echipamentul folosit:

  •      kit de spuma: 1:8 (125 grame produs la 1 litru de apa);
  •      generator de spuma, pulverizator de gradina: 1:80 (12-13 grame produs la 1 litru de apa).

Aplicati produsul in miscari drepte uniforme de jos in sus pana la suprafata masinii. Asteptati 2 minute, fara a lasa produsul sa se usuce, spalati bine produsul de la suprafata cu miscari drepte de jos in sus.

Atentie:  nu lasati la indemana copiilor. Nu tineti langa flacari deschise si dispozitive de incalzire. A nu se consuma ca aliment. Daca produsul ajunge pe piele, mucoasa sau in ochi, clatiti cu multa apa. Nu permiteti incalzirea peste +50°?.

Compozitie:  apa preparata, surfactanti anionici 5-15%, acid etilendiaminotetraacetic, sare tetrasodica - 5-15%, fosfonati -5-15%, solvent alcoolic, soda caustica, solvent, colorant.

In aceeasi categorie