Transport Gratuit la comenzi de peste 500 Lei

 

Direct importator - Fara intermediari.

 

Depozit propriu - Produsele ajung mai repede la tine

 

Emag seller - Ne gasiti si pe Emag Marketplace


Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 18 punct puncte de loialitate.
Cartul tau va contine 18 puncte de loialitate care pot fi convertite intr-un voucher de 9,00 lei.


*Aceste puncte pot fi colectate si folosite doar daca aveti sau va creati un cont de client Despre punctele de loialitate

Spuma activa auto concentrata ULTRA CDS 22Kg

CDS516

Spuma Activa Ultra CDS este solutia ideala pentru spalarea fara contact a autovehiculelor, asigurand o curatare eficienta. Cu o concentratie usoara, aceasta spuma alcalina este conceputa pentru a elimina cu usurinta praful, murdaria, uleiul si si alti contaminanti comuni care se acumuleaza pe masini.

180,00 lei
Livrare in 24 - 48 ore
Cantitate

In Stoc

Plati sigure cu cds solutions

Detalii ale produsului

CDS
CDS516
Brand
CDS
Caracteristica principala
Spuma activa concentrata
Tip produs
Spuma activa
Greutate
22Kg

Descriere

Spuma Activa Ultra CDS este solutia ideala pentru spalarea fara contact a autovehiculelor, asigurand o curatare eficienta. Cu o concentratie usoara, aceasta spuma alcalina este conceputa pentru a elimina cu usurinta praful, murdaria, uleiul si si alti contaminanti comuni care se acumuleaza pe masini.

Caracteristici :

  • Curatare fara contact: Spuma activa Ultra CDS este special creata pentru spalarea autovehiculelor fara contact, minimizand riscul de zgariere a suprafetelor.
  • Indepartare eficienta a murdariei: Aceasta solutie puternica este eficienta impotriva prafului, murdariei si altor contaminanti comuni care se acumuleaza pe masini.
  • Sigur pentru suprafete: Spuma activa nu deterioreaza suprafetele din aluminiu, nichel sau alte aliaje neferoase, asigurand pastrarea aspectului original al autovehiculului.
  • Sezonul ideal: Este ideal pentru spalarea autovehiculelor in timpul verii, cand murdaria si insectele pot fi o provocare crescuta.
  • Aditivi anti-coroziune: Spuma contine aditivi anti-coroziune pentru a proteja suprafetele autovehiculului impotriva coroziunii.

Mod de Utilizare si Dozare:

Inainte de aplicare, diluati solutia cu apa conform recomandarilor:

Pentru generator de spuma (25, 50, 100 litri), rata de dilutie este de 30 - 50 g/l.

Pentru lancea de spumare, rata de dilutie este de 350 - 500 g/1L, in functie de gradul de murdarie.

  1. Incepeti prin a prespala stratul superior de murdarie de pe suprafata masinii.
  2. Aplicati solutia diluata de jos in sus pentru a evita formarea de dungi.
  3. Asteptati 1-2 minute, evitand uscarea completa a spumei.
  4. Clatiti bine cu apa sub presiune ridicata, de la o distanta de 10-15 cm de jos in sus.

Cu Spuma Activa Auto Concentrata ULTRA CDS, va asigurati ca autovehiculul dumneavoastra ramane curat si stralucitor fara a cauza deteriorari suplimentare. Simplificati procesul de spalare si obtineti rezultate de inalta calitate cu aceasta spuma eficienta si sigura.

MASURI DE SECURITATE
Produsul este activ! Nu utilizati pe suprafete fierbinti! A nu se lasa pe suprafata tratata mai mult 2 minute.
H318 - Cauzeaza vatamari grave ale ochilor; H315 - Provoaca iritarea pielii; P101: Daca este necesar un sfat medical, trebuie sa aveti la indemana recipientul sau eticheta produsului; P102: A nu se lasa la indemana copiilor; P264: Spalati bine dupa utilizare; P280: Purtati manusi de protectie/imbracaminte de protectie/protectie pentru ochi/protectie a fetei; P302 + P352: : IN CAZUL CONTACTULUI cu pielea spalati cu multa apa; P305 + P351 + P338: IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clatiti cu atentie cu apa timp de cateva minute. indepartati lentilele de contact, daca sunt prezente si continuati, usor, clatirea; P310: Apelati imediat un CENTRU DE INFORMATII sau un medic; P501: Aruncati continutul si/sau recipientul in conformitate cu sistemul separat de colectare utilizat.

In aceeasi categorie