Transport Gratuit la comenzi de peste 500 Lei

 

Direct importator - Fara intermediari.

 

Depozit propriu - Produsele ajung mai repede la tine

 

Emag seller - Ne gasiti si pe Emag Marketplace


Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 19 punct puncte de loialitate.
Cartul tau va contine 19 puncte de loialitate care pot fi convertite intr-un voucher de 9,50 lei.


*Aceste puncte pot fi colectate si folosite doar daca aveti sau va creati un cont de client Despre punctele de loialitate

Email pentru renovarea cazilor din fonta, otel si acrilic 500 ml

deco30442

Email bicomponent pentru renovarea cazilor din fonta, emailate si acrilice. Destinat si pentru vopsirea sanitarelor cum ar fi chiuvetele, lavoarele, cazile de dus sau placile ceramice.

195,00 lei
Livrare in 24 - 48 ore
Cantitate

In Stoc

Plati sigure cu cds solutions

Detalii ale produsului

deco30442
Brand
Deco Color
Caracteristica principala
Renovare cada
Tip produs
Email
Greutate
500ml

Descriere

Email bicomponent pentru vopsirea și renovarea vechilor cazi de baie din fontă, precum și a celor din material acrilic și oțel produse în prezent. Formula unică permite obținerea unui strat super-glossy cu duritatea diamantului. Emailul poate fi utilizat pentru vopsirea tuturor suprafețelor ceramice (cum ar fi chiuvete, vase de toaletă, plăci ceramice), lemn (cutii de mobilier), suprafețe laminate (bărci, iahturi, avioane), oțel (carcase de mașini de spălat, frigidere, cuptoare cu gaz, boilere), aluminiu, precum și pentru acoperirea suprafețelor din materiale plastice. Vopseaua este adecvată pentru suprafețele aflate atât deasupra, cât și sub linia apei, interne și externe.

 

Timp de uscare: in jur de 50 minute, non-adeziv: in jur de 90 minute, intarire completa: 16 ore.

Super luciu si culoare de durata, nu ingalbeneste, rezistenta ridicata la UV

 

Capacitate mare: 500 ml = aprox. 7 m2 continutul unui recipient este suficient pentru a vopsi cada si chiuveta.

Proprietăți:

  • Creează un strat dur
  • Umple perfect porii suprafeței
  • Demonstrează o rezistență ridicată la radiația UV (nu îngălbenește)
  • Creează un strat durabil și lucios
  • Aplicare ușoară, atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori
  • Timp scurt de întărire: doar 16 ore!

Pregătirea suprafeței:

Protejați elementele care nu sunt destinate emailării. Apoi șlefuiți, degresați și uscați suprafața care urmează să fie vopsită (nu utilizați benzină pentru acest lucru). În 99% din cazuri este suficient să se aplice un singur strat. Șlefuiri intermediare între straturi nu sunt necesare. Dacă este necesar se mai poate aplica inca un strat după 24 de ore. Pentru aceasta dati in straturi subțiri. Când este utilizat în calitate de strat de renovare, emailul poate fi aplicat direct pe stratul existent daca prezintă proprietăți de adeziune bune, pe baza altor vopsele bicomponente (poliuretan sau epoxid), sau direct pe suprafețele brute și degresate cu precizie. Emailul poate fi aplicat cu pistol de pulverizare, role (velur) sau pensulă.

  

Metoda de utilizare:

Cele mai bune rezultate se obțin atunci cand vopsirea se face la o temperatură de aproximativ 20 de grade Celsius. Această temperatură este optimă pentru uscarea emailului. Timpul de uscare depinde și de umiditatea aerului și de densitatea stratului. Înainte de începerea vopsirii, amestecați bine componentele din cutiile A și B. Cel mai bine se face acest lucru prin turnarea conținutului din cutia B în cutia A, care intenționat are o capacitate mai mare pentru a facilita amestecarea ambelor componente. Apoi, lăsați aproximativ câteva minute pentru a permite reacția emailului (cutia A) cu agentul de întărire (cutia B). Protejați suprafețele care nu sunt destinate vopsirii și începeți să răspândiți emailul. După amestecare, preparatul este gata de utilizat timp de 2-4 ore la 20 de grade Celsius. Utilizați solvenți de poliuretan. După amestecare, produsul este adecvat pentru o singură utilizare.

 

Specificații tehnice Pistol de vopsit  Pensulă / Rolă
Vâscozitate cF4/20°C 30-40” 40-50”
Diluare recomandată, % 5-10% 3-5%
Presiune recomandată, bar 4-6  -
Diametru duză, mm 1,4-2,1 -

 

Timp de uscare 20 grade Celsius (temperatura camerei)  60-80 grade Celsius (cuptor)
Rezistent la praf 50 min  -
Rezistent la atingere  90 min  -
Complet uscat  12-16 ore  30-40 minute
Pentru aplicarea stratului următor min 50 min/max 18-24 ore min 20 min/max 18-24 ore

 

Precautii: 

A - Email: Conține: Xilen. Lichid inflamabil și vapori. Provoacă iritații ale pielii. Dăunător în cazul inhalării. A se păstra departe de copii. Feriți de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Evitați inhalarea prafului/fumului/gazelor/ceței/vaporilor/spray-urilor. Folosiți doar în exterior sau într-o zonă bine ventilată. Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/protecție pentru ochi/protecție facială. ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Spălați cu multă apă și săpun. ÎN CAZ DE INHALARE: Scoateți persoana la aer proaspăt și asigurați-vă că respiră bine. Sunați la medic dacă vă simțiți rău. Eliminați conținutul/recipienul conform reglementărilor legale.

 

B – Agent de întărire: Conține: Xilen. Lichid inflamabil și vapori. Provocă iritații ale pielii. Dăunător dacă este inhalat. Conține izocianate. Poate produce o reacție alergică. Conține tosil-izocianat, hexametilen-di-izocianat. Poate produce o reacție alergică. A se păstra departe de copii. A se evita încălzirea, suprafețele fierbinți, scântei, flăcări deschise și alte surse de aprindere. Interzis fumatul. A se evita inhalarea prafului/aburilor/gazelor/nebulizărilor/vaporilor/spray-ului. Se utilizează numai în aer liber sau într-un loc bine ventilat. A se purta mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/protecție pentru ochi/protecție pentru față. ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELA: Spălați cu multă apă și săpun. ÎN CAZ DE INHALARE: Scoateți persoana în aer liber și păstrați-o într-o poziție confortabilă pentru respirație. Apelează la un medic dacă te simți rău. A se elimina conținutul/recipientul conform reglementărilor legale.

 

 

In aceeasi categorie

Review-uri

Toate comentariile
Nota 
star star star star star
2027-01-19

Am facut ca noua cada!

Nota 
star star star star star
2026-10-18

Am vopsit cada si arata ca noua. Nu stiu cat tine sau daca se ingalbeneste, asta se va vedea in timp. Se da usor

Nota 
star star star star star
  • Review star star star star star
2023-07-02

Bun

Are luciu și este tare dar elastică nu casantă

Nota 
star star star star star
  • Review star star star star star
2023-06-14
star Cumparator verificat

Email vopsea cada lucioasa

Recomand ie foarte buna !

Nota 
star star star star_border star_border
  • Review star star star star_border star_border
2022-07-29

Sa vedem cât va ține

Am dat inițial 2 straturi dar au apărut bule de aer. Așa că am șlefuit suprafața încă odată, am mai cumpărat o cutie și am mai dat un strat. Mi se pare că produsul este mai mult spre vopsea și mai puțin spre email. Contează cât va ține în timp.

Scrie un review

Email pentru renovarea cazilor din fonta, otel si acrilic 500 ml

Email pentru renovarea cazilor din fonta, otel si acrilic 500 ml

Email bicomponent pentru renovarea cazilor din fonta, emailate si acrilice. Destinat si pentru vopsirea sanitarelor cum ar fi chiuvetele, lavoarele, cazile de dus sau placile ceramice.

thumb_up Da thumb_down Nu