Transport Gratuit la comenzi de peste 500 Lei

 

Direct importator - Fara intermediari.

 

Depozit propriu - Produsele ajung mai repede la tine

 

Emag seller - Ne gasiti si pe Emag Marketplace


Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 3 punct puncte de loialitate.
Cartul tau va contine 3 puncte de loialitate care pot fi convertite intr-un voucher de 1,50 lei.


*Aceste puncte pot fi colectate si folosite doar daca aveti sau va creati un cont de client Despre punctele de loialitate

Solutie curatat jante DISK CLEANER Helpix 500ml

CDS434
Solutia de curatare a discurilor (alcalina) DISK CLEANER Helpix este utilizata pentru a indeparta murdaria persistenta de pe roti si de pe vopseaua masinii. Solutia va dizolva cu usurinta praful, petele de ulei, murdaria din drum si reziduurile sistemului de franare. Solutia este utilizata pentru toate tipurile de jante (intai faceti un test preliminar pe o zona neobservata). Potrivit pentru roti din aluminiu, metal lustruit, crom si mate.
36,00 lei
Livrare in 24 - 48 ore
Cantitate

In Stoc

Plati sigure cu cds solutions

Detalii ale produsului

Helpix
CDS434
Brand
Helpix
Caracteristica principala
Curatare jante
Tip produs
Solutie curatare jante
Greutate
500ml

Descriere

Solutia de curatare a discurilor (alcalin) DISK CLEANER Helpix este utilizata pentru a indeparta murdaria persistenta de pe discurile de roti si de pe vopseaua masinii. Solutia va dizolva cu usurinta praful, petele de ulei, murdaria din drum si reziduurile sistemului de franare. Solutia este utilizata pentru toate tipurile de jante (conform unui test preliminar pe o zona neobservata). Potrivit pentru roti din aluminiu, metal lustruit, crom si mate.

Solutia are o capacitate mare de penetrare, patrunde rapid si eficient in structura de contaminare, o desparte, drept urmare nu sunt necesare eforturi excesive (impact mecanic: frecare) pentru a elimina contaminarea, ceea ce reduce la minimum deteriorarea suprafetei.

Sigur pentru vopsea, plastic, cauciuc, nu dauneaza structurii si culorii suprafetei. Economic si convenabil de utilizat. Nu lasati produsul sa se usuce pentru a preveni arsurile chimice. Nu utilizati produsul pe suprafete fierbinti.

Produsul este fabricat din materii prime europene aprobate prin certificate internationale de calitate.

Calitatea produsului este confirmata de Certificatul ISO 9001:2015.

Proprietati:

  1. indeparteaza eficient murdaria persistenta de pe jantele si vopseaua masinii;
  2. dizolva cu usurinta praful, petele de ulei, murdaria de drum si reziduurile sistemului de franare;
  3. potrivit pentru discuri din aluminiu, metal lustruit, crom si mate;
  4. sigur pentru vopsea, plastic, cauciuc, nu dauneaza structurii si culorii suprafetei;
  5. economic si usor de utilizat;
  6. fabricate din materii prime aprobate prin certificate internationale de calitate. 

Aplicare:

Inainte de fiecare utilizare, agitati continutul recipientului. Folositi echipament individual de protectie (ochelari de protectie, manusi). Pulverizati bine lichidul pe suprafata. Asteptati 20-40 de secunde pentru ca lichidul sa reactioneze cu murdaria. Trateaza petele dificile cu o perie. Curatati suprafata cu un aparat de curatat cu inalta presiune sau cu multa apa. Uscati suprafata cu o carpa uscata.

 

Ingrediente: apa preparata, acizi organici, surfactanti neionici 5-15%, alcalii, conservanti.

Atentie: Nu utilizati pe suprafete fierbinti. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu tineti langa o flacara deschisa. A nu se consuma ca aliment. In caz de contact cu ochii, clatiti cu multa apa.

Conditii de pastrare: depozitati produsul la o temperatura de la +5°C pana la +35°C ferit de surse de caldura, lumina soarelui, precipitatii atmosferice.

In aceeasi categorie