Transport Gratuit la comenzi de peste 500 Lei

 

Direct importator - Fara intermediari.

 

Depozit propriu - Produsele ajung mai repede la tine

 

Emag seller - Ne gasiti si pe Emag Marketplace


Nu se acorda puncte de loialitate pentru acest produs


*Aceste puncte pot fi colectate si folosite doar daca aveti sau va creati un cont de client Despre punctele de loialitate

Cupla rotativa brat 90 G 1/4 M-G 1/4 T Kothar

K300090132
264,00 lei
Livrare in 24 - 48 ore
Cantitate

In Stoc

Plati sigure cu cds solutions
Detalii ale produsului
CDS
K300090132

Descriere Cupla rotativa brat 90 G 1/4 M-G 1/4 T Kothar

Cupla rotativa pentru brat 90° G 1/4 M-G 1/4 T Kothar este o solutie inovatoare si fiabila pentru a optimiza performanta echipamentelor tale de curatare. Proiectata de Kothar, un brand recunoscut pentru inovatie si calitate, aceasta cupla rotativa ofera flexibilitate si eficienta in activitatile de curatare.

Caracteristici cheie:

  • Design compact si eficient: Cu un unghi de rotatie de 90 de grade, aceasta cupla rotativa maximizeaza flexibilitatea si permite accesul usor la zonele dificil de curatat, contribuind la eficienta generala a echipamentului.
  • Conexiuni G 1/4 M si G 1/4 T: Cu conexiuni de tip G 1/4 M (masculin) si G 1/4 T (feminin), aceasta cupla este compatibila cu o gama larga de echipamente si accesorii de curatare, asigurandu-ti versatilitate in utilizare.
  • Materiale durabile: Fabricata din materiale de inalta calitate, aceasta cupla rotativa este rezistenta la uzura si ofera durabilitate in conditii de utilizare intensiva.
  • Performanta fara zgarieturi: Constructia atent conceputa asigura o rotatie lina si precisa, fara zgarieturi sau deteriorari ale suprafetelor, contribuind la mentinerea integritatii echipamentelor si suprafetelor curatate.

Beneficii:

  • Acces usor la zonele dificil de curatat: Unghiul de 90 de grade ofera acces facil la zonele dificil de atins, permitand curatarea eficienta a unor suprafete complexe sau ascunse.
  • Compatibilitate versatila: Cu conexiuni G 1/4 M si G 1/4 T, aceasta cupla este potrivita pentru utilizarea cu diverse echipamente de curatare, oferindu-ti flexibilitate in selectarea accesoriilor.
  • Durabilitate si fiabilitate: Materialele de calitate si constructia solida fac din aceasta cupla un partener de incredere in activitatile tale de curatare, contribuind la o performanta constanta si durata lunga de viata.

Cu Cupla rotativa pentru brat 90° G 1/4 M-G 1/4 T Kothar, experimentezi eficienta si fiabilitate la fiecare utilizare. Alege calitatea pentru a obtine cele mai bune rezultate in activitatile tale de curatare.

In aceeasi categorie