Transport Gratuit la comenzi de peste 500 Lei

 

Direct importator - Fara intermediari.

 

Depozit propriu - Produsele ajung mai repede la tine

 

Emag seller - Ne gasiti si pe Emag Marketplace


Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 3 punct puncte de loialitate.
Cartul tau va contine 3 puncte de loialitate care pot fi convertite intr-un voucher de 1,50 lei.


*Aceste puncte pot fi colectate si folosite doar daca aveti sau va creati un cont de client Despre punctele de loialitate

Solutie curatat universala APC DRY CLEANER INTERIOR Helpix 500ml

CDS431
Solutie de curatare ideala pentru curatarea si reinnoirea suprafetelor de vinil, tesaturi si velur din interiorul masinii dvs. De asemenea, este perfecta pentru ingrijirea mobilierului si covoarelor moi si pentru prevenirea contaminarii.
30,00 lei
Livrare in 24 - 48 ore
Cantitate

In Stoc

Plati sigure cu cds solutions
Detalii ale produsului
Helpix
CDS431
Brand
Helpix
Caracteristica principala
Curatare interior
Tip produs
Solutie universala
Greutate
500ml

Descriere Solutie curatat universala APC DRY CLEANER INTERIOR Helpix 500ml

Solutie curatare universala APC DRY CLEANER INTERIOR Helpix 500ml

Experimentati puterea curatarii cu solutia noastra universala APC DRY CLEANER INTERIOR Helpix 500ml! Aceasta solutie de curatare este ideala pentru curatarea si reinnoirea suprafetelor de vinil, tesaturi si velur din interiorul masinii dvs. De asemenea, este perfecta pentru ingrijirea mobilierului si covoarelor moi si pentru prevenirea contaminarii.

Cu formula sa, solutia noastra APC DRY CLEANER INTERIOR Helpix 500ml indeparteaza murdaria veche si petele de origine organica si chimica din interiorul masinii dvs. Acesta are, de asemenea, un efect antiseptic puternic, eliminand bacteriile si microbii in timpul procesului de curatare.

Mod de utilizare:

Pulverizati uniform solutia pe suprafata de curatat. Asteptati 3-5 minute pentru ca solutia sa dizolve si sa absoarba murdaria. Apoi, utilizati o carpa moale pentru a sterge sau aspira suprafata tratata. Pentru contaminari complexe si de lunga durata, se recomanda repetarea procedurii.

In plus, solutia noastra APC DRY CLEANER INTERIOR Helpix 500ml este sigura si eficienta pentru utilizare in orice mediu. Este perfecta pentru utilizarea la domiciliu sau intr-un garaj si poate fi utilizata pentru ingrijirea interiorului masinii dvs. sau pentru curatarea mobilierului si covoarelor moi. Aceasta poate fi, de asemenea, utilizata pentru prevenirea contaminarii si pentru mentinerea igienei in zonele cu trafic intens, cum ar fi centre comerciale, birouri si scoli.

Compozitie:

apa demineralizata, sub 5% surfactanti anionici, antiseptic.

Atentie: produsul nu trebuie utilizat in lumina directa a soarelui sau pe suprafata calda. Acesta trebuie depozitat intr-un loc inaccesibil copiilor si nu trebuie consumat. In caz de contact cu ochii, se recomanda clatirea abundenta cu apa si consultarea unui medic. De asemenea, nu trebuie folosit pe volan sau nuca de la cutia de viteze manuala pentru a preveni alunecarea mainilor.

Conditii de pastrare: produsul trebuie depozitat intr-un loc racoros si uscat, departe de sursele de caldura si de produse alimentare.

Valabilitate: 36 de luni de la data fabricarii.

In aceeasi categorie