Transport Gratuit la comenzi de peste 500 Lei

 

Direct importator - Fara intermediari.

 

Depozit propriu - Produsele ajung mai repede la tine

 

Emag seller - Ne gasiti si pe Emag Marketplace


Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct puncte de loialitate.
Cartul tau va contine 1 punct care pot fi convertite intr-un voucher de 0,50 lei.


*Aceste puncte pot fi colectate si folosite doar daca aveti sau va creati un cont de client Despre punctele de loialitate

 • Nou

Detergent-balsam pentru plastic mat Matte 250ml CDS

CDS594
Careful Polyrole MATTE oferă protecție și recondiționare de încredere pentru suprafețele din plastic mat ale mașinii tale, menținându-le aspectul original.
18,00 lei
Livrare in 24 - 48 ore
Cantitate

In Stoc

Plati sigure cu cds solutions
Detalii ale produsului
CDS
CDS594

Descriere Detergent-balsam pentru plastic mat Matte 250ml CDS

Descoperă secretul pentru un interior de mașină mereu impecabil cu detergentul-balsam Careful Polyrole MATTE, un tratament inovator conceput pentru a proteja și reîmprospăta suprafețele din plastic mat.

 • Protecție și recondiționare: Formula avansată a detergentului-balsam oferă o protecție fiabilă și reîmprospătează suprafețele din plastic mat, menținându-le aspectul original și prelungindu-le durata de viață.

 • Aspect mat întotdeauna proaspăt: Cu Careful Polyrole MATTE, plasticul mat al interiorului mașinii tale va părea mereu nou, fără urme de uzură sau îmbătrânire, asigurând un aspect impecabil și plăcut.

 • Acțiune antistatică: Acest detergent-balsam nu doar curăță și protejează, ci și acționează ca un excelent agent antistatic, reducând acumularea de praf și murdărie pe suprafețele din plastic.

 • PH 7

Mod de utilizare:

 1. Curățați suprafața: Asigurați-vă că suprafața este curată și uscată înainte de aplicare pentru rezultate optime.

 2. Agitați recipientul: Înainte de utilizare, agitați bine recipientul pentru a omogeniza conținutul și a asigura eficiența produsului.

 3. Aplicați uniform: Aplicați o cantitate mică de produs pe o lavetă din microfibre și distribuiți uniform pe suprafața plasticului mat.

 4. Ștergeți bine: Ștergeți bine suprafața cu o lavetă uscată pentru a îndepărta excesul de produs și a obține un finisaj mat impecabil.

Ingrediente și precauții:

 • Ingrediente: Apă distilată, surfactant <5-15%, emulsie de silicon, agenți de conservare, parfum / aromă, coloranți, agent de aromatizare. Această compoziție este atent formulată pentru a oferi rezultate eficiente și durabile.

 •  ATENŢIE! Nu aplicaţi produsul pe comenzile maşinii (volan, pedale, schimbătorul de viteze). Оn caz de contact cu pielea sau cu ochii poate provoca iritaţii şi leziuni grave. Folosiţi mănuşi de nitril şi echipament individual de protecţie. Оn caz de contact cu pielea sau ochii se va spăla cu apă zona afectată. Dacă este nevoie mergeţi la medic. A nu se lăsa la оndemвna copiilor.

In aceeasi categorie