Transport Gratuit la comenzi de peste 500 Lei

 

Direct importator - Fara intermediari.

 

Depozit propriu - Produsele ajung mai repede la tine

 

Emag seller - Ne gasiti si pe Emag Marketplace


Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 19 punct puncte de loialitate.
Cartul tau va contine 19 puncte de loialitate care pot fi convertite intr-un voucher de 9,50 lei.


*Aceste puncte pot fi colectate si folosite doar daca aveti sau va creati un cont de client Despre punctele de loialitate

Protectie ceramica auto Gravon K2 50ml

KG031

Protectie ceramica auto pentru automobile. Cea mai durabila forma de protectie pentru lacuri auto si alte suprafete.

Garanteaza cel mai inalt grad de protectie pentru zgarieturi auto care depaseste chiar si cele mai durabile lacuri clasice. 

199,92 lei
Livrare in 24 - 48 ore
Cantitate

In Stoc

Plati sigure cu cds solutions
Detalii ale produsului
K2
KG031
Brand
K2
Caracteristica principala
Protectie caroserie
Tip produs
Protectie ceramica auto
Greutate
50ml
Utilizare
Exterior auto

Descriere Protectie ceramica auto Gravon K2 50ml

Protectie ceramica auto

Acoperirea ceramica este in prezent cea mai durabila forma de protectie pentru lacuri si alte suprafete din lume. Aceasta garanteaza cel mai inalt nivel de protectie si depaseste si cele mai durabile lacuri auto. La aplicare, creaza un strat transparent si invizibil, cu o grosime de pana la 2-3 microni, datorita caruia vopseaua este izolata perfect de orice factori externi.Protectie ceramica auto - info

Tehnologie folosita:

Bazandu-ne pe cea mai recenta tehnologie, Gravon a fost creat pentru cei mai exigenti pasionati auto, oferind 100% satisfactie pentru efectul final. Acoperirea cu protectie ceramica auto Gravon, este unul dintre cele mai inovatoare produse de la K2, bazata pe nanotehnologie, proiectata fara compromisuri pentru a obtine cel mai bun rezultat.

Protectie ceramica auto - grafic impuritate

Beneficii protectie ceramica auto

Protectia ceramica auto Gravon K2 protejeaza suprafata de zagarieturi, murdarie, UV, sare, excremente de pasari, insecte, picurarea de rasini din copaci, coroziune si deteriorari mecanice. Impactul pietricelelor asupra caroseriei. Protejeaza lacul impotriva defectelor de reducere a luciului si reduce riscul de zgarieturi circulare.

Datorita acoperirii ceramice auto, nu este nevoie de ceara auto iar datorita repulsiei excelente a murdariei si proprietatilor de autocuratare se reduce si frecventa spalarilor.

pana la 5 ani de protectie ceramica auto

Spre deosebire de ceara auto, protectia ceramica auto nu poate fi spalata cu substante chimice, de aceea este cel mai durabil si cunoscut mod de a proteja suprafetele. Singura modalitate de a elimina acoperirea este polisharea masinii. Protectia ceramica auto protejeaza si impotriva graffitty, vopselele aplicate nu adera la suprafata si pot fi usor indepartate.

caracteristici protectie ceramica auto

Aplicatii

Protectia ceramica Gravon K2, poate fi aplicata nu numai pe vopsea ci si pe cauciuc, plastic, metal si sticla. Este utilizat cu succes in motorizare, navigatie, aviatie si industrie.

Cum se aplica protectia ceramica auto

Conditii optime de aplicare:

 1. Temperatura ambientala intre 10 si 35 grade Celesius
 2. Aplicati intr-o camera sau intr-ul loc umbrit
 3. Nu aplicati in conditii de umiditate excesiva

Pregatirea suprafetei:

 1. Spalati si uscati bine masina
 2. Suprafetele nu trebuie sa contina gudron, murdarie, ceara, pastelate, protectii din fabrica. Pentru indepartarea tuturor impuritatilor care se depun in porii vopselei, se recomanda utilizarea unei argile auto.
 3. Vopseaua cu defecte si zgarieturi trebuie sa fie lustruita la masina, de ex folosind o masina de polishat si o pasta gen K2 Luster

Cerinte:

 1. Inainte de aplicarea protectiei ceramice Gravon, degresati suprafata cu Klinet, folosind o laveta din microfibra
 2. Optional se poate aplica Gravon Primer, folosind o masina de polish. Protectia ceramica auto poate fi aplicata la o ora dupa polishare.
 3. Se agita flaconul, puneti 6 - 8 picaturi pe aplicator. Prima data poate fi de 2 ori mai mult pana se impregneaza aplicatorul.
 4. Aplicati in cruce, o singura data pe suprafete care nu depasesc 50 x 50cm
 5. Dupa 1 - 2 minute de la aplicarea la aproximativ 20 grade Celsius, lustruiti suprafata cu o laveta din microfibra ( o temperatura mai mare scurteaza timpul de uscare, prelungeste durata de viata ). Nu permiteti protectiei sa se usuce pe vopsea.
 6. Dupa aplicarea si lustruirea primului strat, asteptati minim 1 ora si aplicati urmatorul strat. Pentru durabilitate maxima, aplicati 3 straturi.
 7. Optional, dupa aplicarea ultimului strat, aplicati Gravon Reload, care ofera in plus alunecare si adanceste culoarea.

Dupa aplicare:

Lasati masina intr-un loc uscat timp de mimin 8 ore

Pentru urmatoarele 7 zile, nu spalati masina cu produse chimice.

Pentru intretinerea regulata a stratului de acoperire, la fiecare 3 - 6 luni, se recomanda aplicarea unui strat de Gravon Reload

In aceeasi categorie