Transport Gratuit la comenzi de peste 500 Lei

 

Direct importator - Fara intermediari.

 

Depozit propriu - Produsele ajung mai repede la tine

 

Emag seller - Ne gasiti si pe Emag Marketplace


Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct puncte de loialitate.
Cartul tau va contine 1 punct care pot fi convertite intr-un voucher de 0,50 lei.


*Aceste puncte pot fi colectate si folosite doar daca aveti sau va creati un cont de client Despre punctele de loialitate

 • Nou

Detergent universal interior Expert 500ml CDS

CDS587
Curățare profundă și eficientă în mașină și în locuință, eliminând petele de ulei și mirosurile neplăcute. Efect antibacterian.
15,01 lei
Livrare in 24 - 48 ore
Cantitate

In Stoc

Plati sigure cu cds solutions
Detalii ale produsului
CDS
CDS587

Descriere Detergent universal interior Expert 500ml CDS

Detergentul universal interior Expert reprezintă soluția perfectă pentru cei care doresc să obțină o curățenie impecabilă în mașină și în casă, oferind o formulă inovatoare și eficientă, ce permite eliminarea rapidă a murdăriei și a petelor de pe o varietate de suprafețe.

 • Curățenie puternică: Formula sa concentrată asigură o curățare eficientă a suprafețelor, eliminând rapid petele de ulei, murdăria și alte impurități.
 • Protecție antibacteriană: Detergentul nu doar curăță, ci și protejează împotriva bacteriilor, contribuind la menținerea unui mediu sigur și sănătos în mașină și în locuință.
 • Versatilitate: Potrivit pentru toate tipurile de țesături, piele și plastic, acest detergent este ideal pentru o curățenie completă și eficientă a interiorului mașinii și a diferitelor suprafețe din casă.

Mod de utilizare:

 1. Pregătirea suprafeței: Îndepărtați particulele solide, nisipul și polenul de pe suprafața pe care doriți să o curățați.
 2. Aplicare: Agitați recipientul cu detergent și aplicați produsul folosind un pulverizator, asigurându-vă că suprafața este acoperită uniform.
 3. Acțiune și curățare: Lăsați detergentul să acționeze timp de 3 - 5 minute pentru a desface și a îndepărta murdăria. Apoi, folosind o perie, frecați suprafața și curățați murdăria cu apă și o lavetă din microfibră sau un aspirator cu injecție - extracție.
 4. Uscare: După finalizarea curățării, uscați bine suprafața pentru a preveni formarea petelor și a mucegaiului.

Ingrediente și precauții:

 • Ingrediente: Apă distilată, surfactanți <5%-15%, agenți de complexare <5%, colorant, parfum.
 • Precauții: În caz de contact cu pielea sau ochii, clătiți imediat cu apă și solicitați asistență medicală. Folosiți echipament individual de protecție și nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Depozitare și pastrare:

 • Condiții optime de depozitare: Detergentul trebuie păstrat în recipientul original, închis ermetic, la o temperatură cuprinsă între +5 și +25°C.
 • Protejare împotriva luminii solare: Evitați expunerea directă la lumina soarelui pentru a preveni degradarea compoziției și a eficacității detergentului.
 • Durata de valabilitate: Produsul are o durată de viață la raft de 24 de luni de la data fabricației, care este specificată pe etichetă.

Detergentul universal interior Expert este alegerea ideală pentru oricine dorește o curățenie impecabilă și o protecție eficientă împotriva bacteriilor în mașină și în locuință. Cu o formulă puternică și versatilă, acest detergent vă oferă rezultate de înaltă calitate și un mediu sănătos și curat pentru întreaga familie.

pH:11

In aceeasi categorie