Transport Gratuit la comenzi de peste 500 Lei

 

Direct importator - Fara intermediari.

 

Depozit propriu - Produsele ajung mai repede la tine

 

Emag seller - Ne gasiti si pe Emag Marketplace


Nu se acorda puncte de loialitate pentru acest produs


*Aceste puncte pot fi colectate si folosite doar daca aveti sau va creati un cont de client Despre punctele de loialitate

Furtun Spiralat Ø60 6X8X10 Rosu - Pentru Spalatoriile Self-Wash

9900107155

Furtun de inalta calitate destinata spalatoriilor self-wash. Acest furtun spiralat este proiectat pentru a rezista cerintelor ridicate de utilizare si uzura din spalatoriile self-wash.

190,40 lei
Livrare in 24 - 48 ore
Cantitate

In Stoc

Plati sigure cu cds solutions
Detalii ale produsului
CDS
9900107155
Brand
CDS
Tip produs
Furtune

Descriere Furtun Spiralat Ø60 6X8X10 Rosu - Pentru Spalatoriile Self-Wash

Furtun de inalta calitate destinata spalatoriilor self-wash. Acest furtun spiralat este proiectat pentru a rezista cerintelor ridicate de utilizare si uzura din spalatoriile self-wash.

Caracteristici tehnice:

Culoare rosie: Culoarea distinctiva face acest furtun usor de identificat. De obicei furtunul de culoare rosie furnizează apă caldă sau apă cu presiune mai mare.

Material Rilsan PA11: Acest furtun este fabricat din material de inalta calitate, Rilsan PA11, care ofera rezistenta la uzura, presiune si substante chimice. Materialul Rilsan PA11 este cunoscut pentru durabilitatea si fiabilitatea sa.

Diametru interior: 6mm.

Diametru Exterior: 8mm

Cu un diametru exterior de 8mm, acest furtun este usor de manevrat si poate fi conectat la diverse echipamente si accesorii.

Lungime: 10 m

Furtunul are o lungime generoasa de 10 metri, oferind suficienta libertate de miscare pentru a ajunge la diverse puncte de spalare fara a fi necesara relocarea frecventa a echipamentului.

Conexiune : filet exterior 1/4

Acest furtun este echipat cu o conexiune cu filet exterior de 1/4 inch, permitand conectarea facila la o gama variata de echipamente de spalare.

In aceeasi categorie