Transport Gratuit la comenzi de peste 500 Lei

 

Direct importator - Fara intermediari.

 

Depozit propriu - Produsele ajung mai repede la tine

 

Emag seller - Ne gasiti si pe Emag Marketplace


Acest product nu genereaza puncte de loialitate pentru ca are pretul redus.


*Aceste puncte pot fi colectate si folosite doar daca aveti sau va creati un cont de client Despre punctele de loialitate

  • -46,00 lei

Spuma activa concentrata PINK SPARK CDS 22Kg

CDS406

Spuma activa PINK SPARK CDS este destinata spalarii fara contact a masinilor si camioanelor. Indeparteaza rapid si eficient poluarea de diferite naturi (murdarie de drum, nisip, cernoziom, excremente de pasari, urme de origine animala si vegetala).

535,00 lei
489,00 lei Economiseste 46,00 lei
Livrare in 24 - 48 ore
Cantitate

In Stoc

Plati sigure cu cds solutions

Detalii ale produsului

CDS
CDS406
Brand
CDS
Tip produs
Spuma activa
Greutate
22Kg
Culoare
Roz

Descriere

Spuma activa PINK SPARK CDS este destinata spalarii fara contact a masinilor si camioanelor. Indeparteaza rapid si eficient poluarea de diferite naturi (murdarie de drum, nisip, cernoziom, excremente de pasari, urme de origine animala si vegetala).

Una dintre cele mai bune oferte in ceea ce priveste raportul pret-calitate. Ideal pentru spalatoriile cu autoservire. Are un nivel acceptabil de PH - 12. Instrumentul este potrivit atat pentru uz profesional, cat si acasa. Nu contine aditivi nocivi (sulfati, sulfuri). Functioneaza la temperaturi scazute si cu diferite tipuri de apa.

Atunci cand utilizati un kit de spuma, produsul are o spuma groasa, stabila, datorita careia ramane mai mult timp la suprafata si milioane de bule patrund usor in structura impuritatilor, eliminandu-le eficient.

Spuma activa PINK SPARK CDS este o spuma auto profesionala moderna .

Poate fi folosit cu orice tip de echipament: kit de spuma, dosatron, generator de spuma si pulverizator obisnuit de gradina. Datorita compozitiei sale unice, produsul asigura indepartarea rapida si eficienta a murdariei vechi. Se spala complet cu apa obisnuita, nu lasa dungi, turbiditate, reflexii, lasa o suprafata transparenta, curata. Cand este utilizat corect, este sigur pentru vopsea, crom, plastic si cauciuc.

Produsul este fabricat din materii prime europene aprobate prin certificate internationale de calitate.

Calitatea produsului este confirmata de Certificatul ISO 9001:2015.

Mod de aplicare:

Se dilueaza produsul intr-un raport in functie de echipamentul folosit:

  • kit de spuma: 1:8 (125 grame produs la 1 litru de apa);
  • generator de spuma, pulverizator de gradina: 1:80 (12-13 grame produs la 1 litru de apa).

Este recomandat sa folositi apa calda pentru a pregati solutia de lucru.

Aplicati produsul in miscari drepte uniforme de jos in sus pana la suprafata masinii. Asteptati 2 minute, fara a lasa produsul sa se usuce, spalati bine produsul de la suprafata cu miscari drepte de jos in sus.

 

Compozitie: apa preparata, surfactanti anionici 5-15%, acid etilendiaminotetraacetic, sare tetrasodica - 5-15%, fosfonati -5-15%, solvent alcoolic, soda caustica, solvent, colorant.

Atentie: nu lasati la indemana copiilor. Nu depozitati langa flacari deschise sau dispozitive de incalzire. A nu se consuma ca aliment. Daca produsul ajunge pe piele, mucoasa sau in ochi, clatiti cu multa apa. Nu permiteti incalzirea peste +50°?.

In aceeasi categorie