Transport Gratuit la comenzi de peste 500 Lei

 

Direct importator - Fara intermediari.

 

Depozit propriu - Produsele ajung mai repede la tine

 

Emag seller - Ne gasiti si pe Emag Marketplace


Nu se acorda puncte de loialitate pentru acest produs


*Aceste puncte pot fi colectate si folosite doar daca aveti sau va creati un cont de client Despre punctele de loialitate

Sampon hidrofob HS - Hydro Shampoo 1L Grass

GDT-0159

Sampon pentru spalarea caroseriei cu efect hidrofob. Samponul hidro (HS) indeparteaza usor contaminarea statica dupa faza de pre-spalare. Sigur pentru vopsele: nu provoaca daune chimice si mecanice. Are detergenta crescuta si proprietati hidrofobe.

63,42 lei
Livrare in 24 - 48 ore
Cantitate

Ultimele produse in stoc

Plati sigure cu cds solutions
Detalii ale produsului
Grass
GDT-0159
Brand
Grass
Caracteristica principala
Sampon pentru spalare manuala
Tip produs
Sampon auto
Greutate
1L

Descriere Sampon hidrofob HS - Hydro Shampoo 1L Grass

Hydro Shampoo (HS) permite îndepărtarea cu grijă a murdăriei statice după faza de pre-spalare. Este sigur pentru vopsea: nu provoacă daune chimice și mecanice. Are o detergentă crescută și proprietăți hidrofile. Este ideal pentru curățarea zonelor greu accesibile (plăcuțe de identificare, joncțiuni de turnare, nise de protecție, articulații ale panoului caroseriei) cu o perie sau o pensulă.

Compoziție: ≥ 30% apă purificată; ≥15%, dar <30% surfactanți cationici; ≥5%, dar <15% surfactanți neionici; <5% aditiv de parfum, colorant.

Mod de utilizare:

  1. Aplicați șamponul Hydro Shampoo (HS) diluat cu apă pe mașina pre-tratată cu Active Safe (AS) sau Ultra Safe (US). Pentru aplicare, utilizați setul de spumă - proporția de diluare este de 100-150 ml pe litru de recipient din setul de spumă.
  2. Curățați mașina cu o burete grosier sau o mănușă din microfibră, deplasându-vă treptat de la partea superioară a caroseriei la cea inferioară. Clătiți periodic buretele sau mănușa într-un recipient cu apă curată.
  3. Clătiți cu apă folosind un DEA.

Se agită bine înainte de diluare!

In aceeasi categorie