Transport Gratuit la comenzi de peste 500 Lei

 

Direct importator - Fara intermediari.

 

Depozit propriu - Produsele ajung mai repede la tine

 

Emag seller - Ne gasiti si pe Emag Marketplace


Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 punct puncte de loialitate.
Cartul tau va contine 2 puncte de loialitate care pot fi convertite intr-un voucher de 1,00 lei.


*Aceste puncte pot fi colectate si folosite doar daca aveti sau va creati un cont de client Despre punctele de loialitate

 • Nou

Odorizant auto Coconut 500ml CDS

CDS562
Un parfum tropical luxos de lapte de cocos, briză de mare și vanilie, transformând fiecare călătorie într-o experiență senzorială de neuitat.
20,00 lei
Livrare in 24 - 48 ore
Cantitate

In Stoc

Plati sigure cu cds solutions
Detalii ale produsului
CDS
CDS562

Descriere Odorizant auto Coconut 500ml CDS

Odorizantul auto Coconut este perfect pentru cei care doresc să aducă în mașina lor o atmosferă tropicală și relaxantă. Parfumul său sofisticat combină arome delicate de lapte de cocos, briză de mare și vanilie, creând un mediu plăcut și calmant. Fiecare pulverizare evocă imagini de vacanță, transformând fiecare călătorie într-o experiență de lux și confort.

 • Aromă tropicală de lux: Odorizantul oferă un miros autentic de lapte de cocos îmbogățit cu note subtile de briză de mare și vanilie, creând o ambianță plăcută și rafinată.
 • Relaxare instantanee: Fiecare pulverizare aduce o senzație de calm și relaxare, transformând interiorul mașinii într-un refugiu tropical.
 • Neutralizarea mirosurilor: Produsul neutralizează eficient mirosurile neplăcute, menținând un mediu proaspăt și curat în mașină.

Instrucțiuni de utilizare:

 1. Poziționare corectă: Țineți sticla în poziție verticală pentru o aplicare corectă și eficientă.
 2. Aplicare: Pulverizați în aer, evitând contactul direct cu suprafețele interioare ale mașinii, sticla și alte obiecte.
 3. Distribuție uniformă: Asigurați o distribuție uniformă a parfumului pentru a menține o atmosferă constantă și plăcută.

Compoziție și măsuri de siguranță:

 • Ingrediente: Apă, 3-Metoxi-3-Metil-1-Butanol, Ulei de Ricin Hidrogenat PEG-40, Parfum, Benzoat de Sodiu, Alcool Benzilic, Linalool.
 • Precauții: Evitați contactul cu pielea și ochii. În caz de contact, clătiți imediat cu apă și consultați un medic dacă este necesar. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Depozitare:

 • Condiții de păstrare: Păstrați produsul închis, la temperaturi între +5 și +25°C, ferit de lumina directă a soarelui.
 • Valabilitate: Odorizantul este valabil 24 de luni de la data producției, indicată pe etichetă.

Odorizantul auto Coconut este soluția ideală pentru cei care doresc să îmbunătățească atmosfera din mașină cu un parfum tropical și relaxant. Cu o formulă atent elaborată și o aplicare simplă, acest odorizant transformă orice călătorie într-o experiență olfactivă deosebită, aducând o notă de lux și prospețime în fiecare moment petrecut la volan.

In aceeasi categorie