CONFIDENTIALITATEA DATELOR

GDPR – Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal

I. INFORMATII GENERALE

CDS Tranzact S.R.L (cds-solutions.ro), cu sediul in Brasov, STR. BRANDUSELOR, NR.13, BL.1, SC.A, AP.15, Jud. Brasov, inregistrat la Registrul Comertului sub numarul J8/1757/2014, cod fiscal 33924440, tel. contact 0748 153 332, duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor sai.

Prin intermediul datelor prezentate in cele ce urmeaza, dorim sa va informam cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, in contextul utilizarii site-ului www.cds-solutions.ro.

Cu privire la toate datele expuse mai jos sau pentru orice informatii suplimentare privind obiectul protectiei datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati folosind datele de mai jos:

E-mail: info@cds-solutions.ro
Telefon: 0748 153 332 (9:00 – 17:00)
Folosind formularul de contact de pe site-ul www.cds-solutions.ro
La sediu: Str. Caramidariei Nr. 5, Brasov, jud. Brasov

II. DATELE CU CARACTER PERSONAL

GDPR/Date cu caracter personal reprezinta orice informatie de identificare a unei persoane fizice, in mod direct sau indirect – cu titlu de exemplu: nume, numar de identificare (CNP), date despre localizare, domiciliu sau resedinta, adresa de e-mail, IP, cookie ID, etc.

Datele cu caracter personal vizeaza numai persoanele fizice, nu si pe cele juridice, si cuprinde orice identificator de origine fizica, genetica, psihica, economica, sociala sau culturala.

Ca si client al site-ului www.cds-solutions.ro, CDS Tranzact S.R.L. va prelucra urmatoarele dvs. date cu caracter personal:
– nume si prenume
– numar de telefon
– adresa de e-mail
– adresa de facturare si adresa de livrare
– date referitoare la modul dvs. de utilizare al site-ului: comportament, preferinte,datele furnizate in cadrul sectiunilor de contact, sistemul de comentarii
– orice alte date pe care le furnizati in mod direct in vederea crearii contului de utilizator, plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau prin orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.

CDS Tranzact S.R.L. va prelucra dalete dvs. personale cu urmatoarele scopuri:

– buna desfasurare/finalizarea relatiei contractuale conform Termeni si Conditii inscrise pe cds-solutions.ro: preluarea, validarea, facturarea si expedierea comenzii plasate de dvs. prin intermediul site-ului.
– stocarea si arhivarea datelor in baza unor obligatii legale de natura fiscala. Furnizarea datelor necesare facturarii sunt necesare, iar refuzul dvs. de a oferi astfel de date poate avea ca si consecinta imposibilitatea onorarii comenzii dvs.
– activitati de marketing: transmiterea de informatii privind produse si oferte comerciale prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta de tip e-mail sau sms. Aceste informatii se pot colecta numai cu acordul dvs., in mod voluntar.
– analize/rapoarte/statistici despre modul de functionare al site-ului cds-solutions.ro in vederea imbunatatirii experientei dvs. pe site. Aceste informatii se pot colecta numai cu acordul dvs., in mod voluntar.

Serverul web pe care ruleaza cds-solutions.ro jurnalizeaza accesul si erorile in scopul de a preveni fraudele si de a asigura securitatea sistemului si buna functionare a ei. In aceste jurnale se colecteaza date cu caracter personal dupa cum urmeaza: adresa de IP si adresa de referinta (referer). Adresa de referinta in sine nu constituie informatie cu caracter personal dar poate contine nume de utilizator si altele asemenea codate in URL de catre terte parti (situri de unde provin linkurile directionate catre cds-solutions.ro).

Ca si regula generala, CDS Tranzact S.R.L. va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, CDS Tranzact S.R.L. va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.

Puteti in orice moment sa va retrageti consimtamantul in vederea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in scopuri de marketing. In aceasta situatie, CDS Tranzact S.R.L. va inceta orice activitate de marketing ce implica datele dvs. cu caracter personal, acestea devenind anonime. In cazul in care solicitati stergerea contului de utilizator in conditiile in care pe acesta exista plasata o comanda activa, cererea va fi inregistrata numai dupa finalizarea comenzii active si implicit livrarea produselor.

III. FISIERE DE TIP COOKIE

Cookie-urile sunt fisiere de tip text, stocate pe pc-ul dvs. personal/device-ul mobil, cu scopul de a memora preferintele dvs. in privinta comportamentului pe o anumita pagina de internet, astfel incat, la o urmatoare accesare a aceleiasi pagini, dvs. sa beneficiati de o experienta de navigare conform preferintelor stabilite anterior (la prima accesare).

CDS Tranzact S.R.L., prin intermediul site-ului cds-solutions.ro, foloseste urmatoarele categorii de cookies:

Cookie-uri Necesare

Cookie-urile necesare va ajuta sa accesati un site web usor de utilizat, permitand functii de baza cum ar fi navigarea pe pagini si accesul in zonele securizate ale site-ului web. Site-ul web nu poate functiona corect fara aceste cookie-uri.

Nume Cookie

Provider

Tip

Data expirare

AWSELB

Folosit pentru a distribui traficul pe site-ul web pe mai multe servere pentru a optimiza timpii de răspuns

writer.smartlook.com

HTTP

Sesiune

Cookie-uri Statistici

Cookie-urile statistice ii ajuta pe proprietarii de site-uri web sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-urile Web prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim

Nume Cookie

Provider

Tip

Data expirare

_ga

Inregistreaza un ID unic care este utilizat pentru a genera date statistice despre modul in care vizitatorul foloseste site-ul web.

https://www.cds-solutions.ro/

HTTP

2 ani

_gat

Utilizat de Google Analytics pentru a reduce rata solicitarilor

https://www.cds-solutions.ro/

HTTP

Sesiune

_gid

Inregistreaza un ID unic care este utilizat pentru a genera date statistice despre modul in care vizitatorul foloseste site-ul web.

https://www.cds-solutions.ro/

HTTP

Sesiune

collect

Folosit pentru a trimite date catre Google Analytics despre dispozitivul si comportamentul vizitatorului.

google-analytics.com

Pixel

Sesiune

Cookie-uri Marketing

Cookie-urile de marketing sunt folosite pentru a observa vizitatorii cu intentia este de a afisa anunturi relevante pentru utilizatorul individual.

Nume Cookie

Provider

Tip

Data expirare

ads/ga-audiences

google.com

Pixel

Sesiune

Fr

Utilizat de Facebook pentru a livra o serie de produse publicitare, cum ar fi licitarea in timp real de la agenti de publicitate terta parte.

facebook.com

HTTP

3 luni

tr

facebook.com

Pixel

Sesiune

Cookie-uri Neclasificate

Cookie-urile neclasificate sunt modulele cookie pe care suntem in proces de clasificare, impreuna cu furnizorii de cookie-uri individuale.

Nume Cookie

Provider

Tip

Data expirare

AWSALB

manager.smartlook.com

HTTP

6 zile

display

cds-solutions.ro

HTML

Persistent

PrestaShop-d4b61ca79789678089b00f8d14b0b513

cds-solutions.ro

HTTP

19 zile

SL_C_23361dd035530_KEY

cds-solutions.ro

HTTP

13 luni

SL_C_23361dd035530_SID

cds-solutions.ro

HTTP

13 luni

SL_C_23361dd035530_VID

cds-solutions.ro

HTTP

13 luni

SL_L_23361dd035530_KEY

cds-solutions.ro

HTML

Persistent

SL_L_23361dd035530_SID

cds-solutions.ro

HTML

Persistent

SL_L_23361dd035530_VID

cds-solutions.ro

HTML

Persistent

smartlookCookie

manager.smartlook.com

HTTP

Sesiune

ssupp.animbnr

cds-solutions.ro

HTTP

Sesiune

ssupp.chatid

cds-solutions.ro

HTTP

Sesiune

ssupp.vid

cds-solutions.ro

HTTP

179 zile

ssupp.visits

cds-solutions.ro

HTTP

Sesiune

UUID#[abcdef0123456789]{53}

cds-solutions.ro

HTTP

Sesiune

IV. OPTIUNILE DVS. IN PRIVINTA UTILIZARII FISIERELOR DE TIP COOKIE

Aveti optiunea de a modifica preferintele dvs. referitoare la fisierele cookie din browser-ul pe care il folositi, accesand urmatoarele link-uri, in functie de caz:

Mozilla

Google Chrome

Apple Safari

Microsoft Internet Explorer

In cazul in care doriti ca Google Analytics sa nu mai inregistreze date in ceea ce va priveste, va rugam sa vizitati

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Referitor la informatii specifice datelor cu caracter personal, puteti accesa

http://www.youronlinechoices.com/ro/

Mai multe informatii despre cum sunt utilizate fisierele de tip cookie gasiti pe

http://www.allaboutcookies.org/

V. IMPARTASIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL CATRE TERTI

CDS Tranzact S.R.L. poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat/transport, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii.

Datele sunt impartasite tertilor in vederea unei bune administrari a site-ului cds-solutions.ro, pentru mentinerea si imbunatatirea serviciilor oferite clientilor, pentru comunicari de marketing in conditiile si limitele prevazute de legile in vigoare, pentru analize/statistici in vederea mentinerii in tendintele impuse de piata.

VI. DREPTURILE UTILIZATORULUI

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa de email info@cds-solutions.ro sau postal pe adresa CDS Tranzact S.R.L., Str. Caramidariei Nr. 5, Brasov, Judetul Brasov, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

VI.1. Articolul 13 si 14

Dreptul de a fi informat(a) cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si modul in care se vor utiliza aceste date.

VI.2. Articolul 15

Dreptul de a vi se confirma faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate; dreptul de a avea acces la aceste date.

VI.3. Articolul 16

Dreptul la rectificarea/corectarea/actualizarea datelor prelucrate in mod inexact.

VI.4. Articolul 17

Dreptul de a solicita stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

VI.5. Articolele 18, 20, 21

Dreptul de a va opune stergerii datelor cu caracter personal de catre furnizorul de serviciu, datorat necesitatii prezentarii acestor date in instanta, dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc cu scopul de a le transmite unui alt operator si dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal in scop de marketing.

VI.6. Dreptul de a depune o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal folosind datele de contact de mai jos:
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod posta/l 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

VII. DISPOZITII FINALE

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a CDS Tranzact S.R.L. si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre CDS Tranzact S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre CDS Tranzact S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale (efectuarea unei comenzi,livrare produselor comandate), de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentei ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.