Transport Gratuit la comenzi de peste 500 Lei

 

Direct importator - Fara intermediari.

 

Depozit propriu - Produsele ajung mai repede la tine

 

Emag seller - Ne gasiti si pe Emag Marketplace


Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 3 punct puncte de loialitate.
Cartul tau va contine 3 puncte de loialitate care pot fi convertite intr-un voucher de 1,50 lei.


*Aceste puncte pot fi colectate si folosite doar daca aveti sau va creati un cont de client Despre punctele de loialitate

Degresant bitum si lipici TAR REMOVER Helpix 200ml

CDS443
Anti-bitumul TAR REMOVER Helpix este conceput pentru indepartarea rapida si eficienta a petelor de bitum, gudronului si a altor produse uleioase de pe suprafata sticlei si a vopselei masinii. Este relevant mai ales vara, dupa excursii pe asfalt proaspat asezat.
30,00 lei
Livrare in 24 - 48 ore
Cantitate

In Stoc

Plati sigure cu cds solutions

Detalii ale produsului

Helpix
CDS443
Brand
Helpix
Tip produs
Antibitum
Greutate
200ml

Descriere

Anti-bitumul TAR REMOVER Helpix este conceput pentru indepartarea rapida si eficienta a petelor de bitum, gudronului si a altor produse uleioase de pe suprafata sticlei si a vopselei masinii. Este relevant mai ales vara, dupa excursii pe asfalt proaspat asezat.

Poate fi folosit pentru indepartarea straturilor anticorozive (moville) si a straturilor de protectie vechi (ceara, etansant, glazura).

Instrumentul are o capacitate mare de penetrare, patrunde rapid si eficient in structura de contaminare, o desparte, drept urmare nu sunt necesare eforturi excesive (impact mecanic: frecare) pentru a elimina contaminarea, ceea ce reduce la minimum deteriorarea stratului de vopsea.

Puteti observa efectul evident al utilizarii produsului pe masini deschise la culoare, unde sub actiunea produsului, murdaria se va despica si va curge vizibil pe suprafata.

Produsul este realizat din materii prime europene aprobate prin certificate internationale de calitate.

Calitatea produsului este confirmata de Certificatul ISO 9001:2015.

Avantajele produsului:

  1. elimina rapid si eficient poluarea;
  2. capacitate mare de penetrare;
  3. convenabil si economic de utilizat;
  4. fabricate din materii prime aprobate prin certificate internationale de calitate.

Aplicare:

Inainte de fiecare utilizare, agitati continutul recipientului. Folositi echipament individual de protectie (ochelari de protectie, manusi). Aplicati produsul pe o suprafata curata si racita folosind un burete de spuma moale, asteptati 30 de secunde - 1 minut, indepartati reziduurile de produs si murdaria cu un prosop de hartie moale sau un prosop din microfibra. Repetati procedura in cazul unei poluari vechi complexe. Dupa utilizarea produsului, se recomanda spalarea masinii.

Daca trebuie sa curatati plasticul nevopsit si optica din policarbonat, testati produsul intr-o zona nevazuta.

Daca pe vopseaua placutei de inmatriculare intra antibitum, ar trebui sa spalati imediat produsul cu apa.

 

Compozitie: amestec de hidrocarburi usoare, surfactanti anionici mai putin de 5%, aditiv anticoroziv.

Atentie: Este interzisa utilizarea produsului in lumina directa a soarelui, pe suprafete fierbinti . A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se consuma ca aliment. Nu tineti langa flacari deschise si dispozitive de incalzire. Evitati contactul cu pielea deschisa. In caz de contact cu ochii, clatiti cu multa apa, daca este necesar, consultati un medic.

Conditii de depozitare: produsul trebuie depozitat la o temperatura de la 5°? pana la 40°? departe de surse de caldura, lumina soarelui, precipitatii atmosferice.

In aceeasi categorie