Filtreaza dupa

Categorii
mai mult... mai putin
Pret
8 lei 422 lei
Producatori
mai mult... mai putin

Oferte speciale

Urmăriţi-ne pe Facebook

Detailing cosmetica autoConține 146 produse.

Subcategorii

 • Intretinere...

  Intretinere parbriz si geamuri auto

  Aceasta categorie cuprinde produse de curatare si intretinere geamuri auto, solutii de intretinere speciala parbrize auto printre care spray dezaburire parbriz , luneta si geamuri laterale cu protectie anti aburire indelungata, solutie anti ploaie care asigula o alunecare rapida a picaturilor de ploaie de pe geamuri, imbunatatind vizibilitatea.

 • Polish auto si accesorii

  Polish auto

  Beneficiati de un polish auto profesional chiar la dumneavostra acasa cu produse de cosmetica auto de calitate! Va punem la dispozitie polish faruri si caroserie, tip pasta sau ceara auto cu diverse abrazivitati, precum si bureti polish auto pentru aplicare manuala sau cu masina de polisare.

 • Ceara auto

  Ceara cosmetica auto

  In aceasta categorie veti gasi produse precum ceara auto de protectie, ceara lichida auto pentru cosmetizare auto, ceara polish auto si solutie pentru lustruire caroserie auto, la cele mai accesibile preturi. 

  Toate aceste produse de cosmetica auto si detailing auto sunt de calitate premium, oferind rezultate vizibile. 

 • Intretinere anvelope...

  Intretinere anvelope si jante auto

  Va punem la dispozitie o gama de produse de cosmetica auto premium pentru cosmetizare jante si anvelope. Fie ca doriti o reconditionare jante aliaj, curatare sau protectie jante si anvelope, in aceasta categorie gasiti toate produsele de care aveti nevoie!

 • Curatare bord si...

  Curatare bord si tapiterie auto

  Aceasta categorie contine produse de curatare tapiterie auto textila si silicon lucios/mat pentru bord.
  Calitatea acestor produse va ajuta sa beneficiati de o curatare interior auto rapida, cu rezultate care dureaza.

 • Intretinere tapiterie...

  Curatare si intretinere piele

  Aceste produse sunt foarte eficiente pentru curatare tapiterie piele sau reconditionare volan piele.

  Ele elimina contaminarile care astupa porii pielii, facand-o sa para murdara si redau elasticitatea si proprietatile naturale ale pielii. Astfel, veti beneficia de o curatare tapiterie auto rapida, cu proprietati de protectie pe termen indelungat.

 • Aer conditionat auto

  Aer conditionat auto

  Pe perioada verii avem mare nevoie de aerul conditionat pentru un plus de confort atunci cand calatorim. De aceea, va oferim produse pentru curatare si intretinere aer conditionat - spray curatare aer conditionat auto si spray igienizare aer conditionat auto, ambele cu o utilizare rapida si usoara.

pe pagină
Showing 1 - 24 of 146 items
Showing 1 - 24 of 146 items
Detailing cosmetica auto

Detailing cosmetica auto

Am ales produse cosmetice auto de calitate, necesare pentru ingrijirea exemplara a automobilului dumneavostra:

produse pentru detailing auto interior si exterior, polish auto si accesorii, intretinere si curatare tapiterie auto, cosmetica jante auto, intretinere anvelope, solutii anti-inghet si anti-daunatori, intretinere parbriz si faruri, c...

Detailing cosmetica auto

Am ales produse cosmetice auto de calitate, necesare pentru ingrijirea exemplara a automobilului dumneavostra:

produse pentru detailing auto interior si exterior, polish auto si accesorii, intretinere si curatare tapiterie auto, cosmetica jante auto, intretinere anvelope, solutii anti-inghet si anti-daunatori, intretinere parbriz si faruri, ceara pentru cosmetizare auto si solutii intretinere aer conditionat. 

Mai multe