Transport Gratuit la comenzi de peste 500 Lei

 

Direct importator - Fara intermediari.

 

Depozit propriu - Produsele ajung mai repede la tine

 

Emag seller - Ne gasiti si pe Emag Marketplace


Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 21 punct puncte de loialitate.
Cartul tau va contine 21 puncte de loialitate care pot fi convertite intr-un voucher de 10,50 lei.


*Aceste puncte pot fi colectate si folosite doar daca aveti sau va creati un cont de client Despre punctele de loialitate

Detergent pentru curatare tapiterie auto FIBREX CDS Tranzact 10Kg

CDS68

Detergent pentru curatare tapiterie auto. Solutie de curatare tapiterii auto, mochete, covoare si diverse materiale textile. Dizolva murdaria si urmele de nicotina din tesatura, elimina mirosurile grele si garanteaza o curatenie totala si igienica. Elimina electricitatea statica si reda vitalitatea culorilor

210,00 lei
Livrare in 24 - 48 ore
Cantitate

In Stoc

Plati sigure cu cds solutions

Detalii ale produsului

CDS
CDS68
Brand
CDS
Caracteristica principala
Detergent pentru curatare tapiterie auto.
Tip produs
Solutie tapiterie auto
Greutate
10Kg

Descriere

Detergent pentru curatare tapiterie auto

Solutie de curatare tapiterii auto, mochete, covoare si diverse materiale textile. Dizolva murdaria si urmele de nicotina din tesatura, elimina mirosurile grele si garanteaza o curatenie totala si igienica. Elimina electricitatea statica si reda vitalitatea culorilor. Poate fi utilizat, in conditii de siguranta absoluta, si pe suprafetele textile din locuinta. Poate fi folosit si pe alte suprafete precum plastic, piele, cauciuc, in general orice suprafata lavabila.

Utilizare: MANUAL: produsul trebuie diluat in proportie de 1 cu 10-15 litri de apa. Dilutia corecta se va face si in functie de murdarie. Pulverizati produsul, frecati cu o perie pe partile mai murdare iar apoi stergeti cu o laveta curata sau cu o piele sintetica. Nu necesita clatire. MECANIC: diluati produsul 1 cu 15 litri de apa, pulverizati peste pata cu masina de injectie extractie si uscati folosind doar aspiratorul.

Compozitie: 111-76-2 2-butoxyethanol 5-15 % , 68585-34-2 Lauryl ethere sulphate, 102-71-6 2,2',2''-nitrilotriethanol, Alcol etossilati, 1310-73-2 sodium hydroxid.

In aceeasi categorie