Lavete

Sunt 34 produse.

Se afiseaza 1-34 din 34 produs(e)

Filtre active

Laveta din microfibra CDS Tranzact

Pret 13,09 lei

Laveta din microfibra pentru cele mai inalte cerinte si un finish perfect. Extrem de moale si absorbanta, indeparteaza bland si sigur murdaria fara a zgaria suprafetele. Textura ultra fina, fara striatii, curata si protejeaza suprafetele de...

Laveta microfibra QUADRA 60x90cm K2

Pret 57,75 lei

Laveta din microfibra Quadra de la K2 pentru uscarea masinii dumneavoastra. Datorita unei structuri speciale absoarbe apa mai bine decat o laveta traditionala din microfibra. Nu lasa urme sau zgarieturi. Rezista la un numar mare de spalari.

Laveta auto impregnata Grass 45x55

Pret 43,93 lei
Laveta auto impregnata, multifunctionala, cu un grad ridicat de absorbtie. Impregnata cu poliuretan printr-o tehnologie speciala. Degreseaza bine, indeparteaza murdaria si lustruieste. Dimensiune 45 x 55cm, albastru. Produsa in Coreea.

Laveta soft Grass 45x55

Pret 44,73 lei

Laveta auto din imitatie de piele de caprioara, pentru ingrijirea exteriorului masinii. Absorbtia apei pana la 300%. Dimensiune 45 x 55cm, culoarea galbena. Produsa in Coreea.

Laveta perforata Grass 40x55

Pret 48,58 lei

Laveta auto perforata de piele sintetica, pentru stergerea si uscarea caroseriei. Nu se lipeste de caroserie, nu lasa urme pe suprafata, rezista mult timp. Dimensiune 40 x 55cm, albastru. Produsa in Coreea.

Laveta Alcantara Grass 45x54

Pret 37,24 lei

Laveta auto din piele sintetica tip Alcantara, pentru stergerea si uscarea caroseriei. Nu se lipeste de caroserie, nu lasa urme pe suprafata, rezista mult timp, absoarbe foarte bine umezeala. Dimensiune 40 x 55cm, albastru. Produsa in Coreea.

Laveta polish SC Soft Cloth 40x40cm Grass

Pret 31,72 lei

Un prosop moale fabricat din material din microfibra de inalta calitate, cu margini aspre si, de asemenea, fara marcaje si etichete care il face complet sigur pentru suprafata masinii dvs. si ideal pentru lucrul cu diferite acoperiri de...

Laveta geam GW 40x40cm Grass

Pret 17,24 lei

Laveta GW - Glass Wipe, fara scame pentru curatarea geamului masinii. fara scame pentru curatarea geamului masinii. Indeparteaza eficient murdaria. Nu lasa dungi si scame. Densitate: 300 g / mp

Laveta lustruit FW 40x40cm Grass

Pret 23,86 lei

Laveta FW - Finish Wipe, din microfibra pentru lustruirea perfecta a suprafetei. Finish Wipe are o capacitate ridicata de absorbtie a umiditatii si de absorbtie a prafului, precum si asigura aderenta cu suprafata.